Η Khloe Kardashian μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο που απέκτησε με τον Tristan Thompson

Πατούλια Κατερίνα
Η Khloe Kardashian μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο που απέκτησε με τον Tristan Thompson

Η Khloe μίλησε για πρώτη φορά για τη ζωή της με δύο παιδιά πια αλλά και όλο το δράμα με τον πρώην της αλλά πατέρα των δύο παιδιών της Tristan Thompson.

Η Khloé Kardashian υποδέχτηκε πρόσφατα τον γιο που απέκτησε μέσω παρένθετης και είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τη ζωή με δύο παιδιά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ELLE Αμερικής, η 38χρονη, αποκάλυψε πώς ακριβώς είναι η ζωή με δύο παιδιά:

«Το να μπορώ να διαμορφώνω αυτά τα μικρά πλάσματα σε μεγάλους ανθρώπους, είναι δώρο και μεγάλη τιμή για εμένα. Ξέρω πως ακούγεται κλισέ αλλά αγαπώ κάθε κομμάτι της μητρότητας, ακόμα και τα δύσκολα κομμάτια αυτού που λέγεται γονιός. Είναι πολύ τρομακτικό όλο αυτό αλλά παίρνω τη δουλειά μου πολύ σοβαρά. Πρέπει να αναλαμβάνεις τον ρόλο αυτό με σοβαρότητα, ειδικά στη σημερινή εποχή που τα παιδιά έχουν τόσες πληροφορίες στη διάθεσή τους από μικρή ηλικία», είπε η Khloe κι αυτό το σχόλιο περί σοβαρότητας χτύπησε καμπανάκια για τον πρώην της, τον 31χρονο μπασκετμπολίστα του NBA, Tristan Thompson, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών πια, μιας και απέκτησε έναν ακόμα γιο, πριν από εκείνον με την Khloe, τον Theo, καρπό του παράνομου δεσμού με την Maralee Nichols.

Aποτέλεσμα όλου αυτού του σκανδάλου που ξέσπασε μετά την σύλληψη του παιδιού της Khloe και του Tristan τον Νοέμβριο του 2021, μέσω παρένθετης, η Kardashian κράτησε τα νέα της εγκυμοσύνης μυστικά μέχρι και τον Ιούλιο του 2022, οπότε και ο εκπρόσωπός της ανακοίνωσε τα ευχάριστα αλλά ζήτησε να σεβαστούν όλοι την ιδιωτικότητα της Khloe, που στόχο είχε να επικεντρωθεί στα παιδιά της στην παρούσα φάση.

H Κhloe έχει την πλήρη επιμέλεια του γιου της αλλά επιτρέπει στον Tristan να έχει την σχέση που θέλει τόσο με τον γιο τους - Tristan Thompson Junior- όσο και με την κόρη τους True. Πέραν τον παιδιών, Tristan και Khloe έχουν να μιλήσουν από τον Δεκέμβριο του 2021 για θέματα που δεν αφορούν την True.

Πηγή από το περιβάλλον της Khloe τόνισε πως δεν θα είναι ξανά ζευγάρι με τον Tristan και πως το παιδί που ήρθε ήταν απλά στον δρόμο πριν να ξεσπάσει το σκάνδαλο με την Maralee.

Κhloe και Tristan ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2016 και από τότε ως σήμερα, υπήρξαν τουλάχιστον τρία σκάνδαλα απιστία και ένα παιδί που προέκυψε από τη σχέση του Thompson, παιδί το οποίο αναγνώρισε μόνο μετά το σχετικό τεστ DNA.

«Ένιωθα μεγάλη ασφάλεια στην αρχή, ένιωθα ωραία, ακόμα πιστεύω πως είναι ένας καλός άντρας, ένας σπουδαίος μπαμπάς», είχε πει πρόσφατα στην Robin Roberts ο Tristan.