Το endless summer της Βίκυς Καγιά αποθεώθηκε από όλους τους celebrities

Το endless summer της Βίκυς Καγιά αποθεώθηκε από όλους τους celebrities

Η Καγιά πόζαρε συχνά με μαγιό και οι αναρτήσεις της γέμιζαν με σχόλια.

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με μπάνια στη θάλασσα, με όλες εκείνες τις στιγμές που φοράς το μαγιό και απλώς απολαμβάνεις τη χαλαρότητα και την ησυχία στη θάλασσα. Κάπως έτσι, οι celebrities φρόντισαν να μας προμηθεύσουν με πληθώρα φωτογραφιών από τις διακοπές τους και το feed μας γέμισε με καλοκαιρινές πόζες.

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις διάσημες που αγαπούν το καλοκαίρι και, ειδικά φέτος, δεν ήταν λίγες οι φορές που εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μαγιό μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Το endless summer της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ήδη από την αρχή του καλοκαιριού άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό, με το κοινό να αποθεώνει το σώμα που διατηρεί στα 44 της χρόνια και μετά από δύο γέννες. Τα μηνύματα ήταν πολύ εμψυχωτικά και ήρθαν από κάθε κατεύθυνση.

Ανάμεσα στους φανς της παρουσιάστριας και μοντέλου, βρέθηκαν και αρκετοί celebrities που στα σχόλιά τους έλεγαν πώς νιώθουν για το θέαμα.

Post 4 Ιουλίου: Ζέτα Δούκα, Έλενα Γαλύφα

https://www.instagram.com/p/CflV_iDqvzI
viki_kagia_celebrities_sxolia5.jpg
viki_kagia_celebrities_sxolia6.jpg

Post 28 Ιουλίου: Δωροθέα Μερκούρη

https://www.instagram.com/p/Cgj_bnnKdQQ
viki_kagia_celebrities_sxolia4.jpg

Post 4 Αυγούστου: Μαρία Βερνίκου

https://www.instagram.com/p/Cg1lCVoqSH6
viki_kagia_celebrities_sxolia8.jpg

Post 24 Αυγούστου: Στέλιος Κουδουνάρης

https://www.instagram.com/p/Chmke82qXS0
viki_kagia_celebrities_sxolia7.jpg

30 Αυγούστου: Γιώργος Καράβας

https://www.instagram.com/p/Ch4upY_qLSN
viki_kagia_celebrities_sxolia9.jpg

Στα τέλη του Αυγούστου, η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα δύο τους παιδιά απόλαυσαν τις διακοπές τους στο ενδιάμεσο των γυρισμάτων του Greece's Next Top Model.

vicky_kagia_ilias_krassas.jpg

Ο γάμος της Βίκυς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο και υπό άκρα μυστικότητα, με την παρουσία μόλις ελάχιστων δικών τους ανθρώπων.

Από την ημέρα δεν κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες και συνήθως η Καγιά είναι που μοιράζεται περιστασιακά λήψεις σε επετείους και γιορτές. Πέρσι, για παράδειγμα, στην 7η επέτειό τους, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία οι νεόνυμφοι φιλιούνται.

https://www.instagram.com/p/CRdbxXkhxP8