O Yung Gravy υπερασπίστηκε την Sheri Easterling μετά τα κακόβουλα σχόλια για τη σχέση τους

O Yung Gravy υπερασπίστηκε την Sheri Easterling μετά τα κακόβουλα σχόλια για τη σχέση τους
Invision

Ο ράπερ και η μαμά της Addison Rae εμφανίστηκαν μαζί στα MTV VMAs 2022 και βρέθηκαν αργότερα στο επίκεντρο του Τύπου.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα φετινά MTV Video Music Awards στο Prudential Center στο Newark του New Jersey. H αλήθεια είναι πως τα φετινά βραβεία δεν στάθηκαν αντάξια του θεσμού, αν κρίνουμε από το feedback του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως στη σκηνή της διοργάνωσης συναντήθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ενώ το μαύρο χαλί γέμισε από celebrities που έδωσαν το «παρών» με τολμηρά outfits. Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η εμφάνιση του Yung Gravy με το κορίτσι του, Sheri Nicole Easterling (μαμά της Addison Rae).

https://www.instagram.com/p/Ch57MuYPJwS

Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού και τα κακόβουλα σχόλια

Ο ράπερ Yung Gravy απολαμβάνει στο έπακρο τη δόξα του, με την επιτυχία του «Betty (Get Money)» να αποτελεί ένα από τα πιο viral τραγούδια στο TikTok. Ο 26χρονος ερμήνευσε την επιτυχία του κατά τη διάρκεια του pre-show των φετινών MTV VMA'S, και εθεάθη να φιλάει τη συνοδό του – τη μαμά της Addison Rae, Sheri Easterling, στο μαύρο χαλί. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του πριν από το show, ο ράπερ προκάλεσε αίσθηση όταν αποκάλεσε την Easterling «βασίλισσα των MILFS».

Λίγες ώρες αργότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση του ζευγαριού ενώ δώθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διαφορά ηλικίας τους.

Η απάντηση του Yung Gravy

Μετά τα σχόλια που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο 26χροος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση κάνοντας retweet ένα βίντεο όπου φιλά την αγαπημένη του.

«Είναι πρόσφατα single και ζει τη ζωή της. Αφήστε την ήσυχη lol», έγραψε ο ράπερ για να υπερασπιστεί την αγαπημένη του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MTV ο Yung Gravy μίλησε για τη γνωριμία του με την Easterling.

«Γνωριστήκαμε διαδικτυακά. Ναι. Συνδεθήκαμε αμέσως. Είμαι από τον πιο βορρά που φτάνει, αυτή είναι από τον πιο νότο. Είναι κάπως η βασίλισσα των MILF, οπότε σκέφτηκα ότι ήταν απλώς ένα τέλειο ταίρι», ανέφερε ο 26χρονος.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις τις δηλώσεις τους στο ET.

Πηγή κεντρικής: