Μα τι συμβαίνει με την Meghan; Αποκάλυψε τις κακές σχέσεις Harry και Κάρολου αλλά μετά ανακάλεσε

Κατερίνα Μπούσιου
Μα τι συμβαίνει με την Meghan; Αποκάλυψε τις κακές σχέσεις Harry και Κάρολου αλλά μετά ανακάλεσε

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

Karwai Tang

Η συνέντευξή της στο The Cut είχε αποκαλύψεις που δημιούργησαν και νέα μπερδέματα στις σχέσεις του ζευγαριού με το Παλάτι. 

Όπως ήταν αναμενόμενο η συνέντευξη και η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Meghan στο περιοδικό The Cut προκάλεσε αντιδράσεις. Στην Βρετανία, οι Royal experts, οι οποίοι δεν της έτρεφαν μεγάλη συμπάθεια, υποστηρίζουν ότι δεν έμαθε το μάθημά της και πως με αυτή την κίνηση δημοσιότητας, επισκίασε την 25η επέτειο του θανάτου της Diana. Και τόλμησε να αποκαλύψει τις σχέσεις του Harry με τον Κάρολο χωρίς να υπολογίζει ότι αυτό αντί να τους φέρει πιο κοντά, τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, δημιούργησε μία απίστευτη αναστάτωση καθώς εκπρόσωπός της ανακάλεσε αυτή την δήλωση, λίγες ώρες μετά.

https://www.instagram.com/p/Ch2jYLTAu6c

Ο Harry έχασε κάθε επαφή με τον πατέρα του

Δεν έχουν σταματήσει στην Βρετανία οι αντιδράσεις για την συνέντευξη και την αποκαλυπτική φωτογράφηση της Meghan. Από χθες το βράδυ ξεκίνησαν και τα σχόλια πως ήταν μία καλοστημένη προσπάθειά της να επισκιάσει την 25η επέτειο του θανάτου της Diana, την στιγμή που το περιοδικό υποστήριξε πως αυτή η παρουσίαση έγινε με αφορμή την νέα σειρά podcast «Archetypes» την οποία ξεκίνησε η Meghan την περασμένη εβδομάδα, με πρώτη καλεσμένη την Serena Williams. Ωστόσο ένα σημείο της συνέντευξης προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Η Meghan επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως ο Harry ήταν ευτυχισμένος όταν κατάφερε να φύγει από την Βρετανία για να μετακομίσει στις ΗΠΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο Harry μου είπε ότι «Έχασα τον πατέρα μου από αυτή την διαδικασία. Δεν χρειάζεται να είναι για αυτούς όπως ήταν για εμένα, αλλά αυτή είναι δική του απόφαση».

Ωστόσο εκπρόσωπός της δήλωσε λίγες ώρες αργότερα στο BBC, ότι εννοούσε τον δικό της πατέρα και όχι τον πρίγκιπα Κάρολο. Αυτό δημιούργησε ένα μεγαλύτερο μπέρδεμα καθώς το κείμενο της συνέντευξης στην δημοσιογράφο Άλισον Ντέιβις, αναφερόταν στον σύζυγό της. Η Daily Mail με άρθρο της σήμερα, ήταν αρκετά καυστική και για την ίδια δημοσιογράφο, η οποία ειδικεύεται σε θέματα σεξ, υπονοώντας πως ήταν το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο για να δώσει συνέντευξη η Meghan και να μιλήσει για τόσο σοβαρά θέματα.

H Meghan περνά στην αντεπίθεση με νέα συνέντευξη και εντυπωσιακή φωτογράφιση

https://www.instagram.com/p/Ch101nEuLHg

Η ρήξη του ζευγαριού με το Παλάτι είχε ξεκινήσει από την περιβόητη συνέντευξη στην Oprah και από ότι φαίνεται δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πίσω στις απόψεις του. Η Meghan επανέλαβε στην δημοσιογράφο τους φόβους που είχε όταν ζούσε στο Παλάτι, για το πως θα μεγάλωνε ο γιος της εκτεθειμένος στην δημοσιότητα και σε media που πίστευαν πως γεννηθεί ένας νέγρος και θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Πάντως επιμελώς η Meghan δεν ανεφέρεται σε αυτή την συνέντευξη, για το ποιές είναι οι σχέσεις που έχει ο Harry με τον αδελφό του William. Γιατί αυτό θα είχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.