Η Hilaria Baldwin ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 7ο παιδί της και δεν μασάει από κακοπροαίρετα σχόλια

Η Hilaria Baldwin ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 7ο παιδί της και δεν μασάει από κακοπροαίρετα σχόλια

Εκτός από fans, η Hilaria Baldwin έχει δεχτεί και μπόλικη κριτική παρά το γεγονός πως είναι σε ενδιαφέρουσα.

Η εγκυμονούσα Hilaria Baldwin δεν λογαριάζει από ζεν και αποφάσισε να απαντήσει σε όλα εκείνα τα κακόβουλα σχόλια από haters που αποφάσισαν να ασχοληθούν με το πόσα παιδιά έχει και το γιατί συνεχίζει να μεγαλώνει την οικογένειά της. Η Hilaria που περιμένει το 7ο παιδί της, μίλησε για την κατάσταση που βιώνει και εξήγησε:«»

To έβδομο παιδί, όταν ο κόσμο ρωτάει ή σχολιάζει, πολλές φορές κάνουμε αστεία για την κατάστασή μου και λατρεύω να διακωμωδώ εμένα, είναι κάτι ωραίο. Αλλά πέρα από τα αστεία, είμαι ευγνώμων για την εμπειρία αυτή, ξέρω τις χαρές και τις απώλειες, την ομορφιά και τον πονοκέφαλο που φέρνει η μητρότητα. Έμαθα να σέβομαι και να αγκαλιάζω αυτό το υπέροχο, δύσκολο, άβολο, μαγικό ταξίδι, αυτή την απίθανη διαδικασία την οποία είμαι ευλογημένη να βιώνω ξανά και ξανά.

Η Hilaria και ο αγαπημένος της Alec, 64 ετών σήμερα, ανακοίνωσαν τον Μάρτιο πως περιμένουν το 7ο παιδί τους μαζί, όγδοο για εκείνον (έχει αποκτήσει την 26χρονη σήμερα Ireland, καρπό του γάμου του με την Kim Basinger).

https://www.instagram.com/p/Ch5tCLvjtUj

Το μωρό αναμένεται να έρθει σύντομα, μέσα στο φθινόπωρο όπως είχε πει η Hilaria η οποία και είχε τονίσει πως η ίδια και ο Alec ήταν σίγουροι πως η οικογένειά τους ήταν πλήρης και χάρηκαν πολύ γι’ αυτή την ανατροπή.

Σε αποκλειστική δήλωση στο People, η Hilaria και ο Alec δήλωσαν πως δημιουργούν μια πολύ δυνατή ομάδα και τόνισαν:

«Ένα από τα όμορφα πράγματα που έχουμε βιώσει με τη μεγάλη οικογένειά μας, είναι πόσο η καρδιά μας μπορεί να μεγαλώσει με ένα ακόμα παιδί. Η ικανότητά μας να αγαπάμε μεγαλώνει και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας αυτό το φθινόπωρο».

Ο Alec Baldwin εξήγησε γιατί θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά

Και ο Alec πάντως μετά την ανακοίνωση της νέας εγκυμοσύνης έσπευσε να υπερασπιστεί το γεγονός πως συνεχίζει να αποκτά παιδιά:

«Οι άνθρωποι ρωτούν και αυτό είναι το γιατί, το να είσαι γονιός είναι το υπέρτατο ταξίδι», τόνισε ο ηθοποιός δημοσιεύοντας ένα βίντεο της κόρης του.

«Κάνουμε παιδιά, γιατί αυτό έχουν τη μεγαλύτερη σημασία σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα», είχε τονίσει ο Baldwin χαρακτηριστικά!

Ο Alec και η Hilaria είναι γονείς της 8χρονης Carmen, του 6χρονου Rafael, του 5χρονου Leonardo, του 3χρονου Romeo, της ενός έτους María Lucía, αλλά και του επίσης 1 έτους Eduardo.