Ο DiCaprio χώρισε, έγινε meme και οι λεπτομέρειες του εργένικου καλοκαιριού του είναι πιπεράτες

Πατούλια Κατερίνα
Ο DiCaprio χώρισε, έγινε meme και οι λεπτομέρειες του εργένικου καλοκαιριού του είναι πιπεράτες

Ο Leonardo DiCaprio είναι και πάλι single μετά από 4 χρόνια. Η αγαπημένη του Camila Morrone έγινε 25 ετών τον Ιούνιο και όπως φαίνεται η κατάρα που κυνηγάει τον Leo και τον θέλει να έχει είκοσι χρόνια να κάνει σχέση με γυναίκα άνω των 25, χτύπησε ξανά.

Από χθες η είδηση του χωρισμού του Leonardo DiCaprio από την εδώ και τέσσερα χρόνια αγαπημένη του Camila Morrone κάνει τον γύρο του διαδικτύου αλλά και οι πικάντικες λεπτομέρειες γύρω από αυτή.

Βλέπεις, η κατάρα χωρισμού του Leonardo που τον κυνηγά τα τελευταία 20 χρόνια και δεν τον αφήνει να κάνει σχέση με γυναίκα μεγαλύτερη των 25 ετών, χτύπησε και πάλι λίγο μόνο καιρό μετά τα 25α γενέθλια της αγαπημένης του Camila Morrone.

Από πάρτι σε πάρτι ο Leo

Και οι λεπτομέρειες της εργένικης πια ζωής του DiCaprio έγιναν θέμα στη New York Post, πηγή της οποίας ανέφερε πως ο Leo ξενυχτάει κάθε βράδυ, πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι, παρέα με τους παλιούς του φίλους και αρκετά κορίτσια.

Ο Leonardo DiCaprio χώρισε την Camila Morrone λίγους μήνες μετά τα 25α γενέθλιά της

Το διάστημα αυτό ο ηθοποιός το περνάει στο σπίτι που αγόρασε πέρσι στο Μαλιμπού έναντι 13.75 εκατομμύρια δολάρια ενώ έχει ένα ακόμα σπίτι 10 εκατομμυρίων δολαρίων στην παραλία που ονομάζεται η παραλία των δισεκατομυριούχων, η διάσημη Carbon Beach.

DiCaprio και Morrone φωτογραφήθηκαν τελευταία φορά μαζί στις 4 Ιουλίου του 2022 αλλά οι φήμες για χωρισμό οργίαζαν από τον Ιούνιο, που η ηθοποιός και μοντέλο έκλεισε τα 25.

Το υπόλοιπο καλοκαίρι ο DiCaprio το πέρασε στο γιοτ του ταξιδεύοντας στην Ευρώπη με τους παπαράτσι να τον εντοπίζουν στο St. Tropez με τον Tobey Maguire.

Η κατάρα και τα memes

Ο 47χρονος γόης του Hollywood, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει κάνει ποτέ δεσμό με γυναίκα άνω των 25 ετών και όλοι οι χωρισμοί του λάμβαναν χώρα με το που οι διάσημες πάντα κοπέλες του έμπαιναν στα 25!

https://www.instagram.com/p/Ch6-JSPIdLT

Η είδηση του χωρισμού του DiCaprio σε συνδυασμό με τον συσχετισμό της ηλικίας της Morrone, δημιούργησε μια σειρά από memes στο Twitter, το Instagram και σε όλα τα social media του πλανήτη που τρολάρουν τον 47χρονο.