Οι Ελληνίδες στην εγκυμοσύνη τους φόρεσαν τα μαγιό με την αυτοπεποίθηση που αρμόζει στην περίσταση

Οι Ελληνίδες στην εγκυμοσύνη τους φόρεσαν τα μαγιό με την αυτοπεποίθηση που αρμόζει στην περίσταση

Το καλύτερο σχέδιο σε μαγιό είναι αυτό της αυτοπεποίθησης. 

Η εγκυμοσύνη την περίοδο του καλοκαιριού μπορεί να επιφυλάσσει πράγματι πολλές και ποίκιλλες προκλήσεις. Δεδομένου ότι οι εγκυμονούσες καθίστανται πιο ευαίσθητες στη ζέστη, δεν είναι να απορούμε που περνούν το μεγαλύτερο μέρος στο σπίτι κάτω από το κλιματιστικό. Αν δε, συνδυάσουμε τη θερμότητα με την επίσης υψηλή υγρασία που επικρατεί σε αρκετές περιοχές της χώρας, το καλοκαίρι είναι πράγματι μια πρόκληση για όλες τις μέλλουσες μανούλες.

Τι συμβαίνει όμως και με όσες αποφασίζουν να κάνουν μία απόδραση στην παραλία ούσες σε προχωρημένη ή μη εγκυμοσύνη; Οι εξορμήσεις στη θάλασσα και το κολύμπι όσο είναι μια γυναίκα σε ενδιαφέρουσα, μπορεί να αποδειχθούν άκρως ευεργετικές για τη διάθεσή της και την ψυχολογία της, οπότε σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι Ελληνίδες διάσημες που διανύουν την πιο όμορφο περίοδο της ζωής τους και τόλμησαν να κάνουν ένα είδος «baby swim» (ή απλά πόζαραν με μαγιό από την άνεση της ξαπλώστρας τους).

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 31 Ιουλίου, αναρτώντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Ίαν Στρατή.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», είχε γράψει.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

Έκτοτε, ακολούθησαν οι καλοκαιρινές της διακοπές με τον «έτσι» της, όπως αποκαλεί με χιούμορ τον τραγουδιστή. Έτσι, προέκυψε η τέλεια ευκαιρία για μερικές πόζες με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/Cg9RPmxLj3p
https://www.instagram.com/p/ChSXWgsrKf_

Σε μία από αυτές, έγραψε και την πιο υπέροχη λεζάντα που θα μπορούσε να συνοδεύει μια ανάλογη λήψη: «Αποχαιρετισμός στον Αύγουστο, τον πιο ωραίο… που είμαι εγώ η θάλασσα και κολυμπάς εσύ μέσα μου».

https://www.instagram.com/p/Ch6739SLzgj

Λάουρα Νάργες

Η «Λαουρίτα» του Survivor θα γίνει μαμά και η ευτυχία της δεν κρύβεται. Τα ευχάριστα νέα είχε μοιραστεί με μια τρυφερή λήψη στην αγκαλιά του Χρήστου Σαντικάι και τη φωτογραφία του υπερήχου. «Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι 🤍», είχε γράψει.

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

Πλέον, είναι έτοιμη να γεννήσει μιας και η μέρα του baby boom δεν είναι μακριά. Στις 17 Ιουλίου έκανε και το πρώτο της μπάνιο, αλλά μάλλον δεν βούτηξε για πολύ στο νερό προτιμώντας τη δροσιά της ομπρέλας της.

«Το πρώτο μου «μπάνιο» για φέτος (κάλλιο αργά παρά ποτέ), κάτασπρη σαν το γάλα 🤓💁🏻‍♀️ Τα μόνα δευτερόλεπτα που απομακρύνθηκα από την σκιά της ομπρέλας ήταν αυτή εδώ η στιγμή… Και τώρα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια χρειάζομαι δύο μέρες ξεκούρασης για να συνέλθω 😅✌🏻 Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίνες! #28weekspregnant».

https://www.instagram.com/p/CgHvdn2DXYQ

Αντιγόνη Ψυχράμη

«Η οικογένειά μας μεγαλώνει», είχε πει η Αντιγόνη Ψυχράμη ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς της ακολούθους.

https://www.instagram.com/p/CfD6RjHLAy-

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η τραγουδίστρια πήγαν κανονικά διακοπές το καλοκαίρι με τον γιο τους, οπότε η εγκυμονούσα έκανε και τις εξορμήσεις της στη θάλασσα. Είτε διαβάζοντας το βιβλίο της στην παραλία, είτε παίζοντας με τον γιο της, είτε κάνοντας βουτιές στα πολύ ρηχά νερά.

«Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…. κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική….ευτυχώς που έχω εσάς, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σας αγαπάω🌻», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της στις 31 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CgrMj5yLmVf
https://www.instagram.com/p/Cg15fMJqrUC

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου του χρόνου το καλοκαίρι θα πηγαίνουν στην παραλία με τον νεογέννητο γιο τους. Φέτος το καλοκαίρι, πήγαν και πάλι με τον γιο τους, αλλά εκείνος βρίσκεται ακόμη στην κοιλιά της μαμάς του.

https://www.instagram.com/p/ChFSSbeo1pG
https://www.instagram.com/p/ChNPfklqrkK

Η 29χρονη influencer φημολογείτο ότι είναι έγκυος αρκετό καιρό πριν το ανακοινώσει, αλλά η ίδια το επιβεβαίωσε στις 18 Ιουλίου, με μια μακροσκελή ανάρτηση και μια φωτογραφία όπου κρατά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….».

https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4

Μαντώ Γαστεράτου

Η παρουσιάστρια είχε ήδη γίνει μητέρα για μια φορά, όταν ανακοίνωσε στις 14 Φεβρουαρίου τα ευχάριστα νέα της έλευσης του νέου μέλους της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CZ9wh10r3qj

Μαζί με τον Νίκο Ισηγόνη και τον γιο τους, Γιώργο, πέρασαν το φετινό τους καλοκαίρι ανέμελα και ξέγνοιαστα, λίγο πριν έρθει και το νεογέννητο μωρό τους. Μπορεί πλέον να έχει γεννήσει, αλλά όσο ήταν ακόμη έγκυος, φρόντισε να κάνει τις δέουσες θαλασσινές εξορμήσεις.

https://www.instagram.com/p/CfHeDAIr6CQ

«Ήρθαμε, μπανιαριστηκαμε, κάναμε μίνι κοκοτισμό σε αποδυτήρια τύπου δύο δύο στην ντουζιέρα δύο δύο και αποχωρησαμε με catwalk και αέρα μοντελικο...Φυσικά οποίος μας πετυχαίνει στις πλαζ και στα μαγαζιά που κάνουμε την φασαρα μας, γελάει με την καρδιά του, αφού συνήθως βλέπει μια τρελή με καπέλο και ένα δίχρονο να ζούνε την ζωαρα τους... αυτό το μήνυμα θέλω να του περάσω, να ζει την ζωή του, κάνοντας ότι λέει η καρδιά του, χωρίς να ενοχλεί με την παρουσία του και ταυτόχρονα να μην δίνει δεκάρα για το τι άποψη έχουν οι άλλοι για εκείνον... απλά να κάνει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο, με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς τον εαυτό του και τους άλλους!», έγραψε η παρουσιάστρια για μία από αυτές τις εξορμήσεις.

https://www.instagram.com/p/CfJcIdZrlmD
https://www.instagram.com/p/CfjsKQ3LyAa

Όλα αυτά μέχρι τις 8 Αυγούστου, όταν και έφερε στον κόσμο την μικρή της «λιονταρίνα», χαρίζοντας μια αδερφή στον Γιωργάκη.

https://www.instagram.com/p/ChAPbszLBzz