Η 18χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα, μέσα από σπάνιες φωτό και τα υπέροχα λόγια για εκείνη

Η 18χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα, μέσα από σπάνιες φωτό και τα υπέροχα λόγια για εκείνη
Instagram

«Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί», έχει πει η Ελένη Μενεγάκη για τη μεγάλη κόρη της. 

Η Λάουρα Λάτσιου ήρθε στον κόσμο μια μέρα του Φλεβάρη, το 2005. Ήταν η πρώτη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, αφού δεν είχε ακόμη γεννηθεί η μικρότερη, Βαλέρια. Αυτός που είχε ήδη γεννηθεί δύο χρόνια πριν, ήταν το πρώτο τους παιδί και ο μοναδικός γιος της παρουσιάστριας, Άγγελος.

https://www.instagram.com/p/COpao1-Dw5L
https://www.instagram.com/p/ChmMry8DEjV

Η Λάουρα Λάτσιου είναι σήμερα 18 ετών και έχει τρία αδέρφια, αφού το 2015 η μητέρα της απέκτησε με τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, τη μικρή, κατάξανθη Μαρίνα.

https://www.instagram.com/p/CgHA7pyrqa7

Οι οικογενειακές φωτογραφίες που μοιράζεται η παρουσιάστρια με τους διαδικτυακούς της ακολούθους είναι πλέον αρκετά συχνές, με την ίδια να μην κρύβει την τεράστια αδυναμία που τρέφει για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CKUFN87lPD2
https://www.instagram.com/p/CLWgzvrlxsj
https://www.instagram.com/p/B8EEb8wpOcN

Κάθε χρόνο, ανήμερα των γενεθλίων των παιδιών της, φροντίζει να τους εύχεται και μέσα από το προφίλ της στο Instagram. «Όλο μου το είναι φωνάζει ποσό σ αγαπώ ! Κορίτσι μου αγαπημένο θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! Χρόνια σου πολλά Λάουρα ! Σε λατρεύουμε ! 9/2/2005», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε μία από αυτές τις αναρτήσεις.

https://www.instagram.com/p/CLEShFMl0NV

Ενώ και πέρυσι, μέσα από την εκπομπή της στο Mega, φρόντισε να της στείλει τις ευχές της μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Παράλληλα, ευχήθηκε και στον συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζο, που είχε γενέθλια την ίδια ημέρα: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γιορτάσω αυτή τη μέρα και με άλλον άνθρωπο αντί για το παιδί μου; Tέσσερις ημερομηνίες έχω που αυτές οι ημερομηνίες υπάρχουν και να πεθάνω. Σε ημέρα παιδιού μου, θα λέω σε σένα χρόνια πολλά αντί να έχω το παιδάκι μου εδώ να το φιλάω. Είστε καλά παιδιά εσείς οι υδρόχοοι. Να μου ζήσει το παιδάκι μου αλλά να μου ζήσει και ο Δημήτρης, που είναι νέο παιδάκι μου».

Ενώ αν πρέπει να διαλέξουμε τις αγαπημένες μας κοινές τους φωτογραφίες, σίγουρα θα είναι αυτές των καλοκαιρινών τους διακοπών. Ανέμελες, άφιλτρες, ανέμελες.

https://www.instagram.com/p/B1TvJEGiBcB
https://www.instagram.com/p/Bla92MaBgx4
https://www.instagram.com/p/Bk2Ye9zBv4A
https://www.instagram.com/p/BjULg8ohhNJ
https://www.instagram.com/p/BXaH13NBwB4

Φυσικά, φωτογραφίες με τη μεγαλύτερη κόρη του έχει δημοσιεύσει και ο πολυπράγμων μπαμπάς, Γιάννης Λάτσιος.

https://www.instagram.com/p/B4H6xK0Ak1W
https://www.instagram.com/p/Bkh9NLBHX7T
https://www.instagram.com/p/BJ5uddsgp6H

Όσον αφορά τον χαρακτήρα της, η 18χρονη έχει «ζωγραφιστεί» στο μυαλό μας μέσα από τα μάτια της ωραίας Ελένης και τον τρόπο που την βλέπει εκείνη. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά σε εκπομπή της το 2017, πρόκειται για ένα πολύ καλό, ήσυχο, ήρεμο και συνεργάσιμο παιδί, που αποφεύγει τις εντάσεις. «Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί».

Άλλη φορά, είχε πει για εκείνη: «Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια "Έχουμε το ίδιο ύψος" και μου λέει "όχι ακόμα μαμά" και της λέω "Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!"».

Αναφορικά με τα ενδιαφέροντά της, λατρεύει τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική: «Η Λάουρα ξεκίνησε φέτος να φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πώς. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και της είπα χθες "έλα να φτιάξουμε μαζί σαλατούλα"».

Και παρόλο που όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της, διαθέτει λογαριασμό στο Instagram, τον διατηρεί ιδιωτικό. Έτσι, όσες φορές την έχουμε δει, είναι στα προφίλ της μητέρας, του πατέρα και του αδερφού της. Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, μάλλον μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της, τουλάχιστον όσον αφορά τα χρώματα. Με μακριά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, σίγουρα δεν έχει κληρονομήσει τα χρώματα της Ελένης Μενεγάκη. Εν αντιθέσει με τη Βαλέρια και τη Μαρίνα που είναι πιο ανοιχτόχρωμες, εκείνη είναι πιο «γήινη».

https://www.instagram.com/p/BNSRqKIDIxH
https://www.instagram.com/p/BNSSPeDD5TW

Ακόμη, όπως μπορούμε να διακρίνουμε είναι και αρκετά ψηλή και αδύνατη, με αναλογίες μοντέλου. Ίσως για αυτό και να της προτάθηκε ανάλογη συνεργασία, σύμφωνα τουλάχιστον με τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προ ολίγων μηνών. Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη είχε και την πρώτη της επαγγελματική πρόταση. Πιο συγκεκριμένα, δέχθηκε πρόταση από μεγάλη εταιρεία καλλυντικών να γίνει το κεντρικό πρόσωπο σε όλες τις διαφημιστικές της καμπάνιες. Με άλλα λόγια, αυτό που θα λέγαμε brand ambassador.

Σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η Ελένη Μενεγάκη, ούσα έμπειρη γνώστης του χώρου, δεν εξεπλάγη. Ωστόσο, όπως και κάθε άλλη μητέρα, διατηρεί τις επιφυλάξεις της μέχρι να δει πώς θα λειτουργήσει αυτό για το μέλλον του παιδιού της.

https://www.instagram.com/p/BPkc5fGjBR5

Θυμίζουμε ότι, σε μια γενικότερη εξομολόγηση περί μητρότητας, η παρουσιάστρια είχε πει στον αέρα της εκπομπής της: «Μην τις βάζουμε όλες στο ίδιο καλάθι. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Έκανα τέσσερα παιδιά και δεν λέω ψέματα, ζορίστηκα στην πορεία. Όταν τα παιδιά ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα. Σε αυτά ναι έχω πιεστεί, έχω αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Στις γέννες μου, όμως, η αγωνία μου ήταν ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και θα πάρω στα χέρια μου ένα μωράκι. Μετά τη γέννα δεν είχα τίποτα. Πραγματικά σας το λέω. Αισθανόμουν πιο ήρεμη γιατί είχα τη μητέρα μου πλάι μου, ήμουν οχυρωμένη. Τα ονειρευόμουν τα μωρά, τα περίμενα. Αυτό δεν το ένιωσα… Αλήθεια σας λέω, οι αγωνίες μου ήταν μέχρι να δω το μωρό!».