Ακόμη στη Νότια Γαλλία η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller μετά τα γενέθλιά του

Ακόμη στη Νότια Γαλλία η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller μετά τα γενέθλιά του

Δε σταματούν οι διακοπές του ζευγαριού και οι φωτογραφίες είναι απλά υπέροχες, γεμάτες ξεγνοιασιά.

Η Δανάη Λιβιεράτου πέρασε υπέροχα το καλοκαίρι της με τον σύντροφό της, Pablo Miller. Τα δύο παιδιά έκαναν πολλά ταξίδια για να απολαύσουν τα μπάνια τους και στην πορεία πέρασαν χρόνο με τους κοντινούς τους ανθρώπους, όπως με την αδερφή της Δανάης, Νεφέλη, και τη μαμά της, Εύη Αδάμ.

Αυτήν την περίοδο, η Δανάη βρίσκεται στη Νότια Γαλλία με τον Pablo και το ταξίδι αυτό ξεκίνησε από τα γενέθλιά του μερικές ημέρες πριν.

Η ευχή της Δανάης Λιβιεράτου για τα γενέθλια του Pablo Miller

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, ο Pablo Miller είχε γενέθλια και η καλή του τού ευχήθηκε δημόσια. Με φόντο την υπέροχη μέρα στη Νότια Γαλλία, η Δανάη τράβηξε βίντεο τον μουσικό την ώρα που άνοιγε ένα μπουκάλι κρασί. Πάνω στο βίντεο, έγραψε: «Happy birthday to this connard that I happen to love vv much».

Η λέξη «connard» είναι γαλλική και σημαίνει «βλάκας», κάτι που προφανώς χρησιμοποίησε χάριν αστεϊσμού η Δανάη. Οπότε, το μήνυμα στα Ελληνικά είναι το εξής: «Χρόνια πολλά σε αυτόν τον βλάκα που τυχαίνει να αγαπώ πάρα πάρα πολύ».

Η νέα ανάρτηση της Δανάης

Στην πρόσφατη ανάρτησή της, η Δανάη φόρεσε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, εξώπλατο φόρεμα και απόλαυσε ένα ποτήρι κρασί σε έναν καταπράσινο κήπο. Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, εμφανίζεται και ο Miller που της δίνει παιχνιδιάρικα κρασί την ώρα που την κρατάει από τη μέση.

https://www.instagram.com/p/Ch6_coxKV1a

Η εν λόγω φωτογραφία αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του και ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Πόσο τρυφερή είναι η νέα photo της Δανάης Λιβιεράτου στην αγκαλιά του Pablo Miller στις διακοπές;

Ένα «όνειρο» η νέα φωτογραφία του ζευγαριού

Σε άλλη φωτογραφία που τράβηξε ο Miller την καλή του, τα συναισθήματα που αναδύονται είναι πολύ προφανή. Ο μουσικός έχει πιάσει το πρόσωπο της Δανάης, πιέζοντας τρυφερά τα μάγουλά της, ενώ ως σχόλιο έγραψε: «rêve», δηλαδή «όνειρο». Και η Δανάη γρήγορα έκανε repost.

danai_livieratou_pablo_miller.jpg