Crash test κοιλιακών για Αλέξανδρο Σκουρλέτη και Βασίλη Μίχα πριν επιστρέψουν στη «Γη της Ελιάς»

Κατερίνα Μπούσιου
Crash test κοιλιακών για Αλέξανδρο Σκουρλέτη και Βασίλη Μίχα πριν επιστρέψουν στη «Γη της Ελιάς»

Παιδιά σαν τα κρύα τα νερά. Βασίλης και Αλέξανδρος, κάνουν τις τελευταίες καλοκαιρινές εξορμήσεις τους πριν κονταροχτυπηθούν στην Μάνη τη νέα σεζόν. 

Ως Μανιάτες στην Γη της ελιάς, δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Στην προσωπική τους ζωή, ο Βασίλης και ο Αλέξανδρος είναι δύο νέα όμορφα και ταλαντούχα παιδιά, χαμηλών τόνων. Ενώ οι θαυμάστριες τους «κονταροχτυπιούνται» για το ποιος είναι ο καλύτερος και ο ομορφότερος, εκείνοι θα δώσουν φέτος μάχη μέχρι εσχάτων, για την καρδιά της Μυρτάλης στη Γη της ελιάς. Προς τα παρόν η μάχη είναι ανάμεσα στους κοιλιακούς τους.

https://www.instagram.com/p/ChhdvFPM3cd

Από το modeling στην υποκριτική

Ο 29χρονος Βασίλης Μίχας ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με το ποδόσφαιρο. Ένας τραυματισμός όμως, του στέρησε στην συνέχεια τον πρωταθλητισμό. Στράφηκε στο modeling και εκεί διέπρεψε. Μέχρι που μπήκε στην ζωή του το θέατρο και η υποκριτική και η συνέχεια ήταν μονόδρομος. Ποτέ όμως δεν εγκατέλειψε τις καλές του συνήθειες με την γυμναστική και τον αθλητισμό και μας δείχνει με περηφάνια τα αποτελέσματα στο σώμα του, σε κάποιον καταρράχτη (δεν κατονομάζει το που) στη Βόρεια Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/Ch1hPk1sbR3

Από σύμπτωση, σε καταρράχτη επίσης κάνει τα τελευταία καλοκαιρινά μπάνια του και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

https://www.instagram.com/p/Ch2Q5tVoZ1F

Ο ηθοποιός ο οποίος έκανε την έκπληξη την περσινή χρονιά στην Γη της ελιάς, σε έναν ομολογουμένως δύσκολο ρόλο, δεν είχε αποφασίσει εξαρχής ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Πέρασε στο ΕΜΠ στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών, αλλά τελικά είχε επηρεαστεί τόσο πολύ από τον σκηνοθέτη πατέρα του Γιάννη Σκουρλέτη και έκανε αλλαγή πλεύσης. Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν ζευγάρι στη ζωή με την συμπρωταγωνίστρια του στην σειρά Αφροδίτη Λιάντου.

https://www.instagram.com/p/ChuxQasrrKD

Με χιούμορ το αρνήθηκαν, στην κοινή συνέντευξη που έδωσαν πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ: «Γελάσαμε πολύ, γιατί βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι θα μας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου. Τα περισσότερα από όσα γράφονται για εμάς, δεν ισχύουν. Κάνουμε χαβαλέ διαβάζοντάς τα».

https://www.instagram.com/p/Cfd_oCrL43x

Ο Χρήστος καταρρέει και ο Αλέξης του στέκεται σαν φίλος

Οι εξελίξεις των δύο παιδιών ως τηλεοπτικοί ήρωες στη Γη της ελιάς έχουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Αλέξης κατορθώνει να γίνει ζευγάρι με τη Μυρτάλη και εκείνη προφανώς έχει άγνοια κινδύνου για την συναισθηματική του ανισορροπία. Σαφέστατα ζηλεύει τον Χρήστο που την φλερτάρει και φυσικά θα προσπαθήσει να τον εξοντώσει. Πριν κάνει όμως τον τρίτο κατά σειρά φόνο του, ο Χρήστος θα αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα. Το ένοχο παρελθόν του τον καταδιώκει και στην Μάνη, όπου δέχεται δολοφονική επίθεση στο μαγαζί του. Θα είναι φοβισμένος και ψυχολογικά θα καταρρεύσει. Θα ζητήσει συμβουλές από τον Αλέξη τον οποίο και θα προσεγγίσει φιλικά, έχοντας και εκείνος άγνοια κινδύνου για την συνέχεια. Όμως τελικά θα επέλθει προσωρινή συμφιλίωση.