Η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε την ηλικία της με το πιο fun εορταστικό video

Η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε την ηλικία της με το πιο fun εορταστικό video

Η σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα πρόσωπα και μας χάρισε υπέροχα στιγμιότυπα.

Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη έγινε η Χριστίνα Κοντοβά και γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα πιο κοντινά της πρόσωπα, όπως η κουμπάρα της Σίσσυ Χρηστίδου. Η εορτάζουσα έσβησε το κεράκι της τούρτας της και πέρασε μια όμορφη βραδιά μαζί με τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη και αγαπημένους φίλους. Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για εκείνη αφού έχει μόνιμα πια στο πλευρό της την μικρή Ada, την οποία υιοθέτησε από την Ουγκάντα.

Tα ξεχωριστά γενέθλια της Χριστίνας Κοντοβά

Εμφανώς ευδιάθετη, η σχεδιάστρια δημοσίευσε ένα σύντομο video στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπου χαμογελά φορώντας το λευκό, γενέθλιο outfit της.

«44 and enjoying it ✔️#birthdaygirl #44 #ckontova», έγραψε κάτω από το post, αποκαλύπτοντάς μας την ηλικία της. Η 44χρονη δέχθηκε από νωρίς το πρωί ευχές φίλων και συνεργατών και φρόντισε να περάσει την ημέρα της όσο πιο ανέμελα γίνεται.

https://www.instagram.com/p/Ch7v3JYPT9J

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου και η φίλη της Έβελυν Καζαντζόγλου, ακούγεται κάποιος να λέει: «Η Χριστίνα έχει πάντα δίκιο», με τον Τζώνη Καλημέρη να παρεμβαίνει και να λέει με χιούμορ: «Εκτός αν είμαι μπροστά εγώ», δίνοντας ένα τρυφερό φιλί στα χείλη της αγαπημένης του.

Η υιοθεσία της Ada

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Χριστίνα Κοντοβά έγινε ανάδοχη μητέρα της Ada από την Ουγκάντα και αποφάσισε να τα παρατήσει όλα προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και να γνωριστούν καλύτερα.

«Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία», είχε αναφέρει σε ανάρτησή της τον Απρίλιο του 2021 η σχεδιάστρια μόδας.

Ο Τζώνη Καλημέρης είχε μιλήσει παλαιότερα στο Πρωινό για την υιοθεσία της μικρής Ada και την Χριστίνα Κοντοβά: «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της».

«Το να υιοθετήσω ένα παιδί, είναι κάτι που σκεφτόμουν χρόνια. Κάποια στιγμή, όταν τέθηκε το θέμα της οικογένειας το μοιράστηκα και με τον σύντροφό μου και μου είχε πει ότι είναι μαζί μου. Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό… Κάποια στιγμή γνωρίσαμε μια γυναίκα που είχε υιοθετήσει ήδη ένα παιδί από την Αιθιοποία», είχε δηλώσει η Χριστίνα Κοντοβά.

«Δε διαλέγεις ποτέ παιδί και δε ξέρω πως κάποιος γονιός θα μπορούσε να διαλέξει το παιδί του… H Ada ήταν η πρώτη υπόθεση που μου έστειλαν, τον φάκελό της, ήταν τότε 2 χρονών και μου είπαν αν θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί της ή να δούμε κάποιο άλλο παιδί, κάποια άλλη υπόθεση. Πως να πεις όχι σε ένα παιδί; Την είδα και είπα “το παιδί μου”», είχε τονίσει η σχεδιάστρια.

Χριστίνα και Ada Κοντοβά βρέθηκαν στη Ναύπακτο για βάφτιση και δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες

Η βάπτιση της Ada

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, η Σίσσυ Χρηστίδου βάπτισε την μικρή Ada και ήταν έδειχνε πιο ευτυχισμένη-συγκινημένη από κάθε άλλη φορά. Η βάπτιση ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της νόσησης της παρουσιάστριας με covid-19.

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε τότε την ανάγκη εξηγήσει πως η νονά δεν πρόκειται να αντικατασταθεί γράφοντας:

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους.@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις», τόνισε τότε η σχεδιάστρια στο συγκινητικό της Post.

https://www.instagram.com/p/CfEa6vBoeSI

Η βάπτιση της μικρής Ada πραγματοποιήθηκε επιτυχώς λίγες ημέρες αργότερα και οι 2 φίλες (και κουμπάρες) έλαμπαν από χαρά.

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν… Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου… Σας ευχαριστούμε όλους…
Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές.. Θα μαι πάντα εδώ», έγραψε η Χρηστίδου με την Κοντοβά να σημειώνει: «Είσαι η νεράιδα του παραμυθιού μας!!! Σ’αγαπάμε πολύ».

Πηγή κεντρικής: ckontova