Η 23χρονη Αφροδίτη Λιάντου γιορτάζει και η ολόιδια μαμά Εβελίνα Παπούλια λιώνει από αγάπη

Κατερίνα Μπούσιου
Η 23χρονη Αφροδίτη Λιάντου γιορτάζει και η ολόιδια μαμά Εβελίνα Παπούλια λιώνει από αγάπη

Οι ευχές της Εβελίνας για την γιορτή της κόρης της, δείχνουν και την περηφάνια της για εκείνη.  

Τα γονίδια είναι κληρονομικά σε ομορφιά και σε ταλέντο στην περίπτωση της Εβελίνας Παπούλια και της κόρης της Αφροδίτης Λιάντου, η οποία πια ακολουθεί και την καριέρα της μαμάς της στην υποκριτική εδώ και ένα χρόνο. Η Εβελίνα δεν χάνει επεισόδιο από τη Γη της ελιάς για να καμαρώνει την κόρη της, αλλά χθες είχε έναν λόγο παραπάνω να είναι περήφανη λόγω της γιορτής της.

papoulia2.jpg

«Χρόνια σου πολλά καρδούλα μου»

Η χθεσινή γιορτή της Αφροδίτης ήταν μέρα χαράς για την μαμά της, η οποία έσπευσε από το πρωί να ευχηθεί με τον γλυκύτερο τρόπο στην μονάκριβη κόρη της. «Χρόνια σου πολλά ζωή μου για την γιορτή σου. Να σε χαιρόμαστε καρδούλα μου».

https://www.instagram.com/p/CdK2uNSMN_4

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Εβελίνα μοιράζεται δημόσια λόγια αγάπης για την μονάκριβή της. «Είσαι η ευτυχία μου το χαμόγελο μου η υπερηφάνεια μου όλα τα όμορφα στην ζωή μου» της είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση, όταν στα 18 της η Αφροδίτη έζησε για ένα διάστημα στο Λονδίνο ξεκινώντας τις σπουδές και την καριέρα της στο τραγούδι. Υπήρξε υποστηρικτική μαζί της από το πρώτη στιγμή και στάθηκε δίπλα της για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Μα τι άλλο μπορεί να κάνει μία μαμά που αγαπά την κόρη της;

https://www.instagram.com/p/Bvm6-kkoVtS

Η Αφροδίτη πάντως έχει ανταποδώσει την αδυναμία της μαμάς της σε αρκετές συνεντεύξεις της. Σε όλες υπάρχει η κλασσική ερώτηση για την ομοιότητα τους και πως νιώθει ως κόρη μίας γνωστής και πετυχημένης ηθοποιού. Εκείνο που δεν θυμόμασταν όμως, ήταν πως στους Δύο ξένους η Εβελίνα ήταν έγκυος σε εκείνη και ως Μαρίνα Κουντουράτου. «Την οποία σειρά, φυσικά, έχω δει και εγώ! Καμιά φορά σκέφτομαι «κοίτα να δεις, σε αυτή τη σκηνή η μητέρα μου ήταν έγκυος σε μένα» έχει δηλώσει η Αφροδίτη.

https://www.instagram.com/p/CdSmcqRM22f

Η μαμά της την βοήθησε αρκετά όταν πήρε τον ρόλο στην Γη της ελιάς και σε πρακτικό επίπεδο. Από τις οντισιόν μέχρι και τις πρώτες πρόβες. «Δεν έχω παρακολουθήσει τις δικές μου σειρές, αλλά την Αφροδίτη δεν τη χάνω. Γιατί είμαι μαμά και είμαι περήφανη για εκείνη από τη μέρα που γεννήθηκε. Έχει καταφέρει πράγματα-σε πολύ μικρό διάστημα και γενικά η Αφροδίτη είναι ένα παιδί που όταν βάζει κάτι στο μυαλό του, το πετυχαίνει. Και το βασικότερο είναι πως είναι πολύ γενναία, γιατί ακόμα και αν φοβάται κάτι, θα πάει κόντρα στον φόβο της. Κι αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό σε έναν άνθρωπο».

https://www.instagram.com/p/Bj1o-h4HoVG

Η ηθοποιός κατάφερε να διατηρήσει μία ισορροπία στην σχέση της με τον πατέρα της Αφροδίτης και ηθοποιό Γιώργο Λιάντο και μετά το διαζύγιο τους και αυτό ήταν σημαντικό για την κόρη τους. Μπορεί εκείνος να μην ακολουθεί πια το επάγγελμα αλλά σίγουρα τις καμαρώνει. Ειδικά μάλιστα όταν μοιράστηκαν την ίδια σκηνή στο Madwalk.