Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπορεί να μείνει πιστή σε ένα χρώμα μαλλιών και η αλλαγή είναι μεγάλη (ξανά)

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπορεί να μείνει πιστή σε ένα χρώμα μαλλιών και η αλλαγή είναι μεγάλη (ξανά)

Η νικήτρια του GNTM αποφάσισε να αλλάξει δραστικά το χρώμα των μαλλιών της (ξανά)!

Η πιο δημοφιλής παίκτρια ριάλιτι, η νικήτρια του GNTM 2, η Κάτια Ταραμπάνκο παρουσίασε μια ακόμα αλλαγή που τόλμησε στα μαλλιά της, λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Γνωστή για τη συνήθειά της να μην μένει πιστή σε ένα κούρεμα, σε ένα μήκος μαλλιών ή σε ένα χρώμα μαλλιών, η καστανή μέχρι πρότινος Κάτια, επέστρεψε δυναμικά στο Instagram παρουσιάζοντας τη δραστική αλλαγή στα μαλλιά της. Η Κάτια είναι πλατινέ ξανθιά από τη ρίζα και το νέο λουκ της δεν έχει εγκαινιαστεί με ποστ στο Instagram παρά μόνο με stories.

Εκτός τηλεόρασης:

Κι ενώ οι αλλαγές συνεχίζονται στα μαλλιά της Κάτιας, η πάλαι ποτέ παίκτρια του GNTM και δύο φορές παίκτρια του Survivor, δεν έχει κλείσει την τηλεοπτική της επιστροφή και όλα δείχνουν πως θα βρεθεί εκτός τιβί στην τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Ταραμπάνκο βρέθηκε εν μέσω σκανδάλου, όταν ο tatoo artist πρώην της, αποκάλυψε πως τον άφησε για κάποιον άλλο. Η Κάτια σφύριξε αδιάφορα στις κατηγορίες που δέχτηκε τον περασμένο Μάιο και μίλησε για τον γάμο της και πώς τον φαντάζεται η ίδια:

«Θέλω να πάω με μηχανή στην εκκλησία, μου αρέσει να ιππεύω. Πιστεύω θα κάνω κρητικό γάμο, που θα κρατήσει μια εβδομάδα», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πόσες προτάσεις έχει δεχτεί:

«Προσπαθώ να καταλάβω αυτή την ερώτηση υπέρ ή κατά του γάμου. Είμαι γενικά υπέρ της αγάπης. Στο internet δέχομαι εβδομαδιαία 5-6 προτασούλες. Πρόταση γάμου με δαχτυλίδι ήταν τότε στο διαγωνισμό με τα μοντέλα… καλά πήγε αυτό. Μου αρέσουν τα μονόπετρα. Όλα τα μονόπετρα είναι δώρα».

Η Κάτια δεν πτοήθηκε το φετινό καλοκαίρι και απόλαυσε μόνη της τις βουτιές της στη Μύκονο.

Crash test: Είναι η Κυβέλη το απόλυτο GNTM; Η σύγκριση με τις προηγούμενες νικήτριες

Πάντως η χρονιά που πέρασε δεν ήταν και η πιο εύκολη για την Κάτια. Η σύντομη επιστροφή στο Survivor, το σκάνδαλο με τον χωρισμό, το παιχνίδι μόδας στο Open που κόπηκε εξαιτίας της χαμαλής τηλεθέασης και λίγο αργότερα οι αντιδράσεις στις δηλώσεις της Κάτιας για τον πόλεμο στην Ουκρανία:

«Όταν μου το είπαν τα έχασα τελείως. Έχουμε 2022 και ακόμα υπάρχει πόλεμος; Να πεθαίνει κόσμος; Να πυροβολούν; Ήμουν τελείως χαμένη και αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη μου η πόλη οπότε είναι περίεργο. Όλοι όμως είναι καλά από τους δικούς μου, αλλά δεν μου αρκεί αυτό. Θα είναι πολύ εγωιστικό να είμαι καλά εγώ επειδή είναι καλά οι δικοί μου».