Ακόμα ένα παιδί για τον Bradley Cooper και την Irina Shayk;

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα παιδί για τον Bradley Cooper και την Irina Shayk;

Και επανασύνδεση και προσεχώς δεύτερο παιδί!

Από το 2019 όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ως σήμερα, ο Bradley Cooper και η Irina Shayk κατάφεραν να διατηρήσουν μια αγαπημένη, πολύ αγαπημένη σχέση μεταξύ τους και φυσικά μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει η πεντάχρονη σήμερα κόρη τους Lea De Seine.

Ξανά μαζί;

Το τελευταίο διάστημα, ο φακός των παπαράτσι έχει εντοπίσει μαζί τον Bradley με την Irina αλλά όχι σαν απλά δύο πρώην που ως γονείς βάζουν το παιδί πάνω απ’ όλα. Πηγή της Page Six ανέφερε αποκλειστικά πως ο Cooper με την Shayk όχι μόνο είναι ξανά μαζί αλλά σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού.

Το ζευγάρι άλλωστε μας έδειξε πόσο ωραία περνάει μαζί στις τροπικές διακοπές του και είναι πιθανό η φλόγα να άναψε ξανά:

«Ήταν μια οικογενειακή απόδραση, αληθινή πέρα για πέρα και οι δύο σκέφτονται το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί. Η Irina θέλει να χαρίσει στην κόρη της μια κορούλα κι εκείνος δεν είναι πως δεν το σκέφτεται. Και οι δύο βλέπουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί».

Μήπως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper «έπαθαν» Bennifer; Όλοι μιλάνε για τις κοινές διακοπές τους

Ακόμα ένα μωρό

Τα πράγματα μπλέχτηκαν όταν Cooper βρέθηκε να κάνει παρέα με την Huma Avedin αλλά και η Irina συνδέθηκε με ονόματα όπως ο Kanye West και ο Vito Schnabel μετά τον χωρισμό με τον Cooper το 2019.

Πάντως, μην βάζεις στο μυαλό σου κατάσταση όπως η επανένωση των Jlo και Ben Affleck.

«Δεν μιλάμε για κατάσταση Bennifer 2 όπου το άλλο άτομο είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού. Είναι πιο πολύ μια κατάσταση, γιατί όχι. Πρέπει να μιλούν έτσι κι αλλιώς καθημερινά για το παιδί, και οι δύο σκέφτονται πως είναι ώρα να κατασταλάξουν».

Cooper και Irina ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια και ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2015.

H τελευταία επίσημη κοινή εμφάνιση ήταν στα Oscars 2019, όταν το σκάνδαλο περί σχέσης ανάμεσα σε Lady Gaga και Bradley Cooper εξαιτίας της συνεργασίας τους στην ταινία A Star is Born, ήταν πρώτο θέμα παγκοσμίως.

Οι κοινές διακοπές στις Μπαχάμες και οι φήμες επανασύνδεσης

Το top model και ο διάσημος ηθοποιός φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους το 2019. Το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Shayk στο Instagram, με τα likes να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, αγγίζοντας τις 415 χιλιάδες.Το μοντέλο συνόδευσε το post βάζοντας μία κόκκινη καρδιά ως λεζάντα, ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες τη βλέπουμε να φορά μπικίνι (που αανδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της) και να κολυμπά ανάμεσα σε γουρούνια.

https://www.instagram.com/p/Ch0hTAfp11I