Μήπως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper «έπαθαν» Bennifer; Όλοι μιλάνε για τις κοινές διακοπές τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μήπως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper «έπαθαν» Bennifer; Όλοι μιλάνε για τις κοινές διακοπές τους

Το πρώην(;) ζευγάρι βρίσκεται στις Μπαχάμες μαζί με την κόρη τους και όλοι θέλουν να είναι ξανά μαζί.

Σε έναν από τους ωραιότερους προορισμούς απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους η Ιrina Shayk και ο Bradley Cooper. To πρώην ζευγάρι περνά ανέμελες στιγμές στις Μπαχάμες μαζί με την 5χρονη κόρη τους, Lea de Sheine Cooper.

Οι κοινές διακοπές στις Μπαχάμες και οι φήμες επανασύνδεσης

Το top model και ο διάσημος ηθοποιός φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους το 2019. Το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Shayk στο Instagram, με τα likes να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, αγγίζοντας τις 415 χιλιάδες.

Το μοντέλο συνόδευσε το post βάζοντας μία κόκκινη καρδιά ως λεζάντα, ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες τη βλέπουμε να φορά μπικίνι (που αανδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της) και να κολυμπά ανάμεσα σε γουρούνια.

O Bradley Cooper ερωτεύτηκε (ξανά) και η νέα αγαπημένη του έχει σχέση με την πολιτική

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές του πρώην ζευγαριού στις Μπαχάμες.

Η ανάρτηση της 36χρονης πυροδότησε τις φήμες που την θέλουν να είναι ξανά ζευγάρι με τον 47χρονο ηθοποιό. Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου τονίζουν πως οι πρώην σύντροφοι διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη της κόρης τους και συναντιούνται αρκετά συχνά, οπότε η κοινή απόδραση δεν αποδεικνύει απαραίτητα πως υπάρχει ερωτική επανασύνδεση.

Η γέννηση της κόρης τους

Το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 9 Απριλίου 2017, καρπό του έρωτά της με τον Bradley Cooper. Ο ηθοποιός και το μοντέλο ήρθαν κοντά όταν εκείνη χώρισε με τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo με τον οποίο είχε μια επεισοδιακή και παθιασμένη σχέση. Λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες που αποκάλυψαν το δεσμό τους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Shayk απέφυγε τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, θέλοντας να αποτραβηχτεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ξαφνικός χωρισμός

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με πολλούς να χρεώνουν το γεγονός σε «τρίτο πρόσωπο» και συγκεκριμένα στην Lady Gaga.

Πολλοί έσπευσαν να κατηγοήσουν τον Bradley Cooper ότι άφησε το καλλίγραμμο μοντέλο για την ταλαντούχα συμπρωταγωνίστριά του Lady Gaga, με το σενάριο αυτό να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/Bx9n2AqnyXr

Πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού μίλησε στο Entertainment Tonight και ανέφερε πως η Shayk ήταν αυτή που ένιωσε πως η σχέση αυτή πρέπει να τελειώσει. «Πρόσφατα η Irina αποφάσισε πως έχει έρθει το τέλος. Δεν ένιωθε πως η σχέση τους ήταν στο επίπεδο της δέσμευσης που ήθελε και οι ατελείωτες μάχες έκαναν τη ζωή τους αφόρητη», ανέφερε η πηγή.

Πηγή κεντρικής: irinashayk