Η Ελένη Φουρέιρα έδειξε την κοιλίτσα της & τα σχόλια των fans της περί εγκυμοσύνης μιλούν μόνα τους

Η Ελένη Φουρέιρα έδειξε την κοιλίτσα της & τα σχόλια των fans της περί εγκυμοσύνης μιλούν μόνα τους

47.000 likes και στα 300 σχόλια όλοι βλέπουν πως οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της Ελένης παρέδωσαν τη σκυτάλη σε μια στρογγυλή κοιλίτσα.

Μετά την ακύρωση των εμφανίσεών της στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, η Ελένη Φουρέιρα έχει φουντώσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Κι αυτή τη φορά δεν έκανε κάποια throwback δημοσίευση αλλά πόζαρε με ακάλυπτη την κοιλίτσα της, η οποία είναι σαφώς στρογγυλεμένη.

https://www.instagram.com/p/CiDLBIhKY81

Με το καλό λένε οι fans

Οι θαυμαστές της Ελένης είδαν πως τη γραμμωμένη κοιλιά της Φουρέιρα διαδέχτηκε μια πιο στρογγυλή κοιλίτσα και άρχισαν να εύχονται με το καλό!

eleni.JPG

H Ελένη εκτός σκηνής

Οι εμφανίσεις της Ελένης ακυρώθηκαν για όλο το καλοκαίρι πριν μερικές μόνο ημέρες, κάτι που όλοι καταλαβαίνουν πως θα αποφάσιζε η Φουρέιρα μόνο για κάτι πολύ πολύ σημαντικό.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι» ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια στις 30 Ιουλίου στις Καστανιές Έβρου ενώ πριν από λίγες μέρες είχε προηγηθεί μια άλλη ακύρωση, αυτή τη φορά για εμφάνισή της στην Κύπρο, εμφάνιση που η Ελένη περίμενε πώς και πώς.

Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος», είχε πει η τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ σε άλλη της δήλωση είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για τον γάμο και τη δυσκολία στο να γίνει μαμά

DPG Network