Οι παίκτριες του GNTM έκαναν το πιο ωραίο reunion με αφορμή έναν γάμο και μια βάπτιση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι παίκτριες του GNTM έκαναν το πιο ωραίο reunion με αφορμή έναν γάμο και μια βάπτιση

To GNTM 2 ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα του ριάλιτι μοντέλων στο STAR και οι πιο αγαπημένες παίκτριες έκαναν ένα απίθανο reunion.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η πρώην παίκτρια του Greece's Next Top Model, Μαρίνα Γρηγορίου αφού παντρεύτηκε χθες (04.09) τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Κελίδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα αγοράκι και πραγματοποίησε τον θρησκευτικό του γάμο, την ίδια μέρα μαζί με την βάπτιση του γιου τους.

Γάμος και βάπτιση με reunion αλά GNTM

Τον περασμένο Οκτώβριο το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγους μήνες πριν η 27χρονη φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

https://www.instagram.com/p/Cf6JJRYsg8H

O λαμπερός θρησκευτικός γάμος Γρηγορίου-Κελίδη

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου, η Μαρίνα Γρηγορίου ντύθηκε νύφη, έχοντας στο πλευρό της αρκετές από τις επιστήθιες φίλες που απέκτησε μέσα από το GNTM. Η Χαρά Παππά, η Κέισι Μίζιου, η Όλγα Καλογήρου, η Σπυρούλα Κάιζερ και η Εμμανουέλα Μάϊνα δημοσίευσαν αρκετά Instagram-stories τόσο από την προετοιμασία της νύφης αλλά και από την γαμήλια τελετή.

harapappa_2920057001472539090.jpg

Η νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό maxi νυφικό με κρύσταλλα ενώ ο γαμπρός επέλεξε κοστούμι σε σκούρο μπλε χρώμα.

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η τρυφερή αφιέρωση στον Mad Clip και το ξεφάντωμα με τραγούδια του

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο.

Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου βάπτισε τον γιο της φίλης της

Ακολούθησε η βάφτιση του Κελίδη junior, ο οποίος πήρε το όνομα, Πάρης με νονά την Άννα Μαρία Ηλιάδου την οποία και γνωρίσαμε επίσης μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTΜ 2 όπου αναδείχθηκε νικήτρια.

Η νονά φόρεσε μια εντυπωσιακή maxi δημιουργία και έλαμπε από χαρά για τον νέο της ρόλο.

Το reunion των κοριτσιών του GNTM

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στo γνωστό beach bar που διατηρεί ο επιχειρηματίας στην περιοχή της Χανιώτης. Συγγενείς και φίλοι των νεόνυμφων έδωσαν το παρών και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα μοντέλα έδειχναν πιο χαρούμενα από ποτέ και δεν δίστασαν να στείλουν ευχές στους νεόνυμφους on camera.

Στον γάμο αυτό, η Χαρά Παππά ήταν πιο ερωτευμένη από ποτέ στο πλευρό του αγαπημένου της Στέφανου Τσαγκαράκη.

harapappa_2919976966887804561-(1).jpg

H Xαρά Παππά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί. Το νεαρό μοντέλο είναι σε σχέση με τον γοητευτικό Στέφανο Τσαγκαράκη και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Πάντως, αν ψάχνουμε ποια θα είναι η επόμενη GNTM παίκτρια που θα παντρευτεί, αυτή είναι πιθανότατα η Κέισι Μίζιου, η τρίτη φιναλίστ του GNTM 2. Βλέπεις, η Κέισι είχε πιάσει την ανθοδέσμη στον πολιτικό γάμο της Μαρίνας αλλά κατάφερε να πιάσει την ανθοδέσμη και στον θρησκευτικό γάμο!

Ο πολιτικός γάμος της Μαρίνα και η γέννηση του γιου της

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου 2021 η Μαρίνα Γρηγορίου και ο Γιώργος Κελίδης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς. Η τυχερή που έπιασε την ανθοδέσμη δεν ήταν άλλη από την Κέισι Μίζιου, πρώην παίκτρια του «GNTM», η οποία έδωσε το παρών στην γαμήλια τελετή.

https://www.instagram.com/p/CVgOgoKsKQh

Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ήταν άκρως ξεχωριστή για την 27χρονη αφού γέννησε το πρώτο της παιδί σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

«Happy Valentine’s Day❣️ Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ στην ζωή μου. Καλώς ήρθες στον κόσμο λουκουμάκι μου 14/02/2022👼🏻 Σ'αγαπώ @giorgos_kelidis», είχε γράψει η Μαρίνα Γρηγορίου στον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/CZ9tg30seuL

Πηγή κεντρικής: annamaria_iliadou