Για τον Αλέξανδρο Μαρτίδη τίποτε δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την 9χρονη κόρη του Αντιγόνη

Κατερίνα Μπούσιου
Για τον Αλέξανδρο Μαρτίδη τίποτε δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την 9χρονη κόρη του Αντιγόνη

Ο σκληρός αστυνόμος Κουράκος από τη Γη της ελιάς, λιώνει όταν μιλά για την αδυναμία της ζωής του. Ο χωρισμός και οι νέες εξελίξεις στη Γη της ελιάς. 

Ο Κύπριος ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης μπορεί να έχει ερωτικές φουρτούνες στον δεύτερο κύκλο της Γη της ελιάς, αλλά στην προσωπική του ζωή ένα μόνο είναι το κορίτσι που έχει στην καρδιά του και αυτή είναι η κόρη του. Μπορεί να μιλά σπάνια για εκείνη, αλλά όταν το κάνει, μας δείχνει την αδυναμία του. Από ότι φαίνεται είναι και η μόνη που δεν τον παιδεύει. Αντίθετα ακριβώς, από ότι θα συμβεί φέτος στη Γη της ελιάς.

https://www.instagram.com/p/CgSGi54toG7

«Η κόρη μου είναι περήφανη για εμένα και μου το δείχνει»

Ο ρόλος του ως αστυνομικός Γιώργης Κουράκος στη Γη της ελιάς δεν έχει μεγάλη διαφορά από τα παιδικά του όνειρα, όπως είχε εκμηστηρευτεί πριν από λίγους μήνες στο Queen.gr: «Η αλήθεια είναι πως μικρός ήθελα να γίνω αστυνομικός, όπως καλή ώρα είμαι στη σειρά! Μάλλον κάρμα λέγεται αυτό». Ο Αλέξανδρος έζησε μία έντονη εφηβεία αφού, πήρε την πρώτη του μηχανή στα 15 του χρόνια και υπήρξε από μικρός πολύ εργασιομανής: «Από εκείνη την ηλικία που πήρα τη μηχανή, ξεκίνησα να δουλεύω παράλληλα με το σχολείο για να έχω τα δικά μου χρήματα. Έκανα ό τι δουλειά περνά από το μυαλό σου. (γέλια) Δούλευα σερβιτόρος, μετά σε κουζίνα εστιατορίου, δούλευα οικοδόμος για 5 χρόνια, έκανα delivery σε ό τι μαγαζί μπορείς να φανταστείς, δούλευα σε ξενοδοχείο τα καλοκαίρια και στα 21 μου κατάφερα να ανοίξω και δικό μου κατάστημα με ρούχα. Δούλεψα επίσης ως «πόρτα» σε νυχτερινά μαγαζιά. Έχω κοπιάσει πολύ στη ζωή μου» δηλώνει στην ίδια συνέντευξη ο Αλέξανδρος.

Αλέξανδρος Μαρτίδης στο Queen.gr - Τα περίεργα μηνύματα από τις θαυμάστριες και η άγνωστη ζωή του

Για εκείνη που μιλά σπάνια, γιατί δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή, είναι για την 9χρονη σήμερα κόρη του Αντιγόνη, με την οποία έχει μοιραστεί ένα και μοναδικό στιγμιότυπο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Αλλά είναι και η μεγάλη αδυναμία του Αλέξανδρου και προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι κοντά της, σε κάθε της στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CPiswmcN7rR

Όταν γεννήθηκε όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή της Χριστιάννας Αριστοτέλους, έζησε την ωραιότερη μέρα της ζωής του: «Ήταν η πιο συγκινητική ημέρα της ζωής μου. Η Αντιγόνη μου, δυσκολεύτηκε να έρθει στο κόσμο και συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν γεννήθηκε, σε σημείο παραπάνω από το κανονικό. Ήταν η ημέρα που κατάλαβα πως είναι να χαμογελάς στα αλήθεια. Θέλω να κάνει λάθη και να εξελίσσεται. Θέλω ότι λάθος κάνει στη ζωή της να το παραδέχεται και να μου το λέει. Είναι περήφανη για εμένα και μου το δείχνει».

Ο Αλέξανδρος ήταν 23 χρόνων όταν έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, αλλά δηλώνει πως ήταν θαραλλέος όταν συνέβη. Με την μητέρα της κόρης του δεν παντρεύτηκε ποτέ, χώρισαν λίγα χρόνια μετά την γέννηση της Αντιγόνης, αλλά διατήρησαν μία όμορφη σχέση ως γονείς της κόρης τους. Το ότι καταφέρνει να είναι κοντά της, οφείλεται αρκετά και στα γυρίσματα της Γη της ελιάς τα οποία γίνονται στην Κύπρο. Και αφού σου είπα για τη σειρά, ας δούμε τα βάσανα που τον περιμένουν.

https://www.instagram.com/p/CasLCVdthQ3

Ο χωρισμός και το νέο φλέρτ

Ο Γιώργης Κουράκος, μας έχει συνηθίσει να είναι σκληρός και κάθετος σε ότι αφορά τη δουλειά του στη Μάνη ως αστυνομικός διευθυντής, αλλά ως σύζυγός της Ιουλίας, ήταν ρομαντικός και τρυφερός. Η ρήξη μαζί της όμως θα μας δείξει το πιο άγριο του πρόσωπο. Αιτία της διαφωνίας τους είναι η Αθηνά. Η Ιουλία της δίνει το τεκμήριο της αθωότητας και ζητά από τον σύζυγό της να είναι πιο ελαστικός μέχρι να γίνει η δίκη της. Η παρατήρηση που του κάνει για τον τρόπο που την συνέλαβε ως ύποπτη για τη δολοφονία του Δημήτρη στο γάμο του Φίλιππου, τον βγάζει εκτός εαυτού, ζητώντας της να μην παρεμβαίνει στη δουλειά του. Το «αν περάσεις αυτή την πόρτα τελειώσαμε» που έλεγε και ένα παλαιότερο τραγούδι του Τριαντάφυλλου, της το λέει ευθέως και εκείνη κλείνει το κεφάλαιο του γάμου της πανηγυρικά και αρκετά θυμωμένη. Τουλάχιστον στην αρχή. Ο Κουράκος πάντως θα μας εκπλήξει και με το φλέρτ που θα κάνει στην Ευτυχία. Μόνο που όταν ανακαλύψει ότι και εκείνη είναι συμμέτοχη σε φόνο, θα αλλάξει τακτική.

Photo credits Instagram @alexandros_martides