Η Βίκυ Καγιά ζει το όνειρό της στη Βενετία αλλά στο GNTM ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες αποχωρήσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βίκυ Καγιά ζει το όνειρό της στη Βενετία αλλά στο GNTM ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες αποχωρήσεις

Η παρουσιάστρια ως καλεσμένη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας έκανε μία εμφάνιση ως σταρ ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα με τις πρώτες ανατροπές στο GNTM. 

Η Βίκυ Καγιά έκανε μία διακοπή από τα γυρίσματα του GNTM αλλά και του Shopping Star, για να ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία ως καλεσμένη γνωστού brand, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Τη στιγμή που έκανε μία εμφάνιση ως σταρ του Hollywood στο red carpet, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο GNTM, με κόντρες, ανατροπές, αποχωρήσεις και ένα φαβορί που κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CiGQjUdqVRm

Bella Vicky

Η Βίκυ δηλώνει ενθουσιασμένη και πανευτυχής που επισκέπτεται για δεύτερη φορά το Φεστιβάλ της Βενετίας και πραγματικά μοιάζει να ζει σε ένα όνειρο με αρκετή δόση glam, φώτα και μεγάλα αστέρια του κινηματογράφου και celebrities να περπατούν σε απόσταση αναπνοής δίπλα της στο κόκκινο χαλί. Και το χάρηκε όπως έπρεπε με χορευτικές κινήσεις μπροστά στα φλας των φωτογράφων. Με αέρα international top model. Τι γίνεται όμως με τα επίδοξα μοντέλα που άφησε πίσω της στην Ελλάδα στο GNTM;

Το endless summer της Βίκυς Καγιά αποθεώθηκε από όλους τους celebrities

https://www.instagram.com/p/CiIgAFmKCq7

Αποχωρήσεις και φαβορί

Φέτος ο βαθμός δυσκολίας στο GNTM είναι αρκετά μεγάλος. Οι δοκιμασίες είναι δύσκολες και εντελώς διαφορετικές από τους προηγούμενους κύκλους. Το ηλικιακό εύρος των υποψηφίων κοριτσιών από 18 έως και 88 (ναι, κορίτσια θέλουμε να ονομάζουμε και τις μεγαλύτερες κυρίες) έχει δημιουργήσει έναν πρωτόγνωρο ανταγωνισμό. Δεν είναι υπερβολή η λέξη, είναι πραγματικότητα. 21 επίδοξα νέα μοντέλα βρίσκονται ήδη στο σπίτι, αλλά ήδη στα πρώτα επεισόδια έχουμε και 3 οικειοθελείς αποχωρήσεις, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε και χθες από την εκπομπή Open Weekend της Ελένης Τσολάκη. Δεν μας προκαλούν εντύπωση οι αποχωρήσεις γιατί είναι κάτι που έχει συμβεί και στους προηγούμενους κύκλους από επίδοξα μοντέλα που είτε δεν άντεξαν την συγκατοίκηση, είτε δεν άντεξαν τις δοκιμασίες.

Τους κριτές στις οντισιόν όπως λένε οι πληροφορίες, ενθουσίασε μία κυρία 60 ετών με την αύρα της και την εμφάνισή της, αλλά ήδη στο σπίτι έχει βρεθεί ένα από τα πρώτα φαβορί, ένα μοντέλο 40 ετών, που δείχνει πως έχει όλα τα προσόντα να προχωρήσει πολύ περισσότερο στον διαγωνισμό, από τις πολύ νεότερες συμπαίκτριές της. Τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο στο φετινό GNTM. Οι τρεις βασικοί κριτές, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, μαζί με τον εκάστοτε guest κριτή, είναι πολύ αυστηροί φέτος με τα μοντέλα αναζητώντας την τελειότητα.

Η πρεμιέρα εκτός απροόπτου, προγραμματίζεται για τις 19 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.