Η Florence Pugh κάνει πως η Olivia Wilde δεν υπάρχει και η προϊστορία τους εξηγεί τα πάντα

Νατάσσα Σχοινά
Η Florence Pugh κάνει πως η Olivia Wilde δεν υπάρχει και η προϊστορία τους εξηγεί τα πάντα

Η Olivia Wilde, ο Chris Pine και η Florence Pugh στην πρεμιέρα της ταινίας 'Don't Worry Darling' στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

AP

Η πρωταγωνίστρια και η σκηνοθέτης της ταινίας Don't Worry Darling δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Η ταινία Don’t Worry Darling μπορεί να χειροκροτήθηκε για 4 λεπτά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, όμως, η σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστριά της φαίνεται πως δεν υπάρχουν πια η μία για την άλλη. Τουλάχιστον από την πλευρά της Florence Pugh, κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει, αφού παρέκαμψε τη Συνέντευξη Τύπου της ταινίας και έδωσε το παρών μόνο στην παγκόσμια πρεμιέρα όπου και ποτέ δε βρέθηκε κοντά στην Olivia Wilde.

Οι μαρτυρίες εντός της προβολής της ταινίας αναφέρουν πως, όταν το εν λόγω χειροκρότημα συνέβη, η 26χρονη ηθοποιός βούρκωσε αλλά δεν κοίταξε ούτε μία στιγμή την 38χρονη σκηνοθέτη και ηθοποιό. Αντιθέτως, στράφηκε προς τον συμπρωταγωνιστή της, Nick Kroll. Ώσπου στα τρία λεπτά και κάτι, η Pugh έφυγε από την αίθουσα, κάτι που οδήγησε και τους υπόλοιπους από την ταινία να την ακολουθήσουν ο ένας μετά τον άλλον.

Τι έχει συμβεί ωστόσο μεταξύ των κοριτσιών και δημιούργησε αυτήν την έριδα;

Όταν το 2020 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα νέα της ενσωμάτωσης της Florence Pugh στο cast της ταινίας Don’t Worry Darling, η ηθοποιός έδειχνε ιδιαίτερο ενθουσιασμό και αποθέωνε τόσο τον δικό της ρόλο όσο και τη Wilde ως δημιουργό.

Τον Ιούλιο του 2021, τα πρώτα «σύννεφα» στην επαγγελματική τους σχέση ήταν εκεί. Η Wilde χειροκροτούσε την Pugh για την ερμηνεία της ενώ η τελευταία κράτησε σιγή ιχθύος. Στα τέλη του ίδιου μήνα, η PageSix ανέφερε πως η ηθοποιός της ταινίας Black Widow ένιωθε άβολα με την απιστία της σκηνοθέτη με τον Harry Styles, τον άνθρωπο που αντικατέστησε τον Shia LaBeouf ως βασικό πρωταγωνιστή.

«Μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι η Flo δεν πήρε πολύ καλά το να βλέπει την Olivia και τον Harry να μην ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλον στα γυρίσματα, καθώς η Olivia ήταν ακόμη με τον Jason όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον Harry», είπε πηγή στο Μέσο. Την ώρα, μάλιστα, που συνέβαινε αυτό, η πηγή επισήμανε ότι ο Jason πήγαινε να επισκεφτεί τη σύντροφό του στα γυρίσματα μαζί με τα παιδιά, κάτι που έκανε πολλούς να νιώθουν άβολα.

Οι φήμες αναφέρουν ότι αρκετοί έκαναν παράπονα για την έλλειψη επαγγελματισμού από την πλευρά της Olivia, καθώς, όπως αναφέρουν, η Wilde εξαφανιζόταν από τα γυρίσματα για να ασχοληθεί με τον νέο της σύντροφο και η Pugh γινόταν έξαλλη. Υπάρχει μέχρι και άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι ήταν μάρτυρας σε μια έντονη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα μεταξύ των δύο γυναικών.

Οι πιο πολυσυζητημένες ταινίες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας 2022

Διαφορά απόψεων

Ακόμα και να αφαιρέσουμε τον προσωπικό κομμάτι της διάσημης πια απιστίας, Wilde και Pugh φαίνεται πως είχαν διαφορές και καθαρά στο κομμάτι της ανάπτυξης της ταινίας. Για τη σκηνοθέτη, ο κινηματογράφος έχει έλλειψη σε σκηνές σεξ και γι’ αυτό ήθελε να υπάρχει μεγάλη ελευθερία στην ταινία της, ειδικά όσον αφορά στο κομμάτι της γυναικείας απόλαυσης. Για την Pugh, οι σεξουαλικές σκηνές δεν είναι ο λόγος που βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής και δε θεωρεί πως η έμφαση πρέπει να δίνεται σε αυτές.