Mε συμβόλαιο θανάτου του Μαθιού ξεκινά ο Σασμός και ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι πανέτοιμος για αυτό

Κατερίνα Μπούσιου
Mε συμβόλαιο θανάτου του Μαθιού ξεκινά ο Σασμός και ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι πανέτοιμος για αυτό

Αυτά είναι όσα συγκλονιστικά θα συμβούν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Ο Παύλος θέλει εκδίκηση και ο Μαθιός αναζητά προστασία στην Καλλιόπη. 

Ο Σασμός ξεκινά και ήδη αγωνιούν οι τηλεθεατές για την έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς, αυτή την Δευτέρα στις 19 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα στις υπόλοιπες πρεμιέρες της επόμενης εβδομάδας, ο Σασμός μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, γιατί έρχεται με την περσινή «φόρα» της επιτυχίας και σπουδαίους ηθοποιούς που θα αλλάξουν την πλοκή. Ένας από αυτούς θα γίνει ο εφιάλτης του Δημήτρη Λάλου, δηλαδή του Μαθιού. Και το όνομά του, Δημήτρης Αλεξανδρής.

«Θέλω να τον σκοτώσεις...»

Όλα γυρίζουν γύρω από τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει παντοδύναμος για να γίνει ο προστάτης της Αργυρώς, της Μαρίνας, αλλά και της γιαγιάς Ειρήνης. Η οικογένεια αποκτά τον ισχυρό της πόλο απέναντι από τους Σταματάκηδες. Ο Στέλιος Μάινας ο οποίος και θα τον υποδυθεί έχει πρωταρχικό σκοπό να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία του ανηψιού του Άγγελου. Μπορεί να μην τον γνώριζε, αλλά είναι θέμα τιμής για την οικογένεια να πληρώσει ο δολοφόνος. Ο Παύλος φαίνεται πως όλο αυτό το διάστημα που οι υπόλοιποι τον θεωρούσαν νεκρό, παρακολουθούσε με τους ανθρώπους του, την πορεία της δικής του οικογένειας, αλλά και των Σταματάκηδων. Και η απώλεια του Άγγελου ήταν ο μόνος λόγος για να βγει πια από την κρυψώνα του.

Σασμός: Η νύφη έμεινε μόνη και μια σκιά προκαλεί πανικό - Καλώς όρισες Στέλιο Μάινα στη σειρά

https://www.instagram.com/p/CiH97PPIJ8-

Δεν είναι μόνος. Όλο αυτό το διάστημα είχε δημιουργήσει ένα κύκλο ανθρώπων που λειτουργούσαν με τις εντολές του. Ένας από αυτούς, άνθρωπος του υποκόσμου, είναι και ο Ευθύμης Φαρμάκης. Σκληρός και αδίστακτος. Ακριβώς αυτό χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Και είναι η ώρα να υποδεχτούμε τον Δημήτρη Αλεξανδρή στη σειρά, μετά από χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση.

alexandris.jpg

Ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής με τον επίσης ηθοποιό αδελφό του Νίκο Πουρσανίδη (NDP photo agency)

NDP photo agency

Ο Παύλος ζητά δικαίωση. Και του αναθέτει συμβόλαιο θανάτου για τον Μαθιό. Δεν έχει πειστεί εντελώς ότι δεν έχει καμία συμμετοχή στο φόνου του Άγγελου, ακόμη και όταν βρεθεί ο πραγματικός ένοχος, ο πρώην σύζυγος της Άσπας. Και για έναν δεύτερο λόγο. Ως πρωτότοκος θα πληρώσει την βεντέτα. Ο Ευθύμης, (τον οποίο θα δούμε αργότερα να μπαίνει στη σειρά) ξεκινά να τον παρακολουθεί για να εκτελέσει την εντολή. Δεν θα είναι τόσο εύκολο, γιατί στο δρόμο του μπαίνουν και εκείνοι που κυνηγούν για τις παρανομίες τους, τον ίδιο τον Ευθύμη.

Η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και σώζει τον Μαθιό

Η καπετάνισσα δεν ξέρει από που να προφυλαχθεί αυτό τον χειμώνα. Χίλια μύρια βάσανα στο σπιτικό της και ένας θυμός απέναντι στον Βρουλάκη. Θέλει να δικαιώσει τον τίτλο της ως η αρχηγός της οικογένειας και τολμά να τον απειλήσει πως θα τον σκοτώσει για να εκδικηθεί τη δολοφονία του δικού της συζύγου. Φυσικά και ξέρει ότι ο Βρουλάκης τον σκότωσε ενώ ήταν στη φυλακή, πριν από 22 χρόνια. Δεν ξέρει όμως ακόμη, ότι αυτό το μυστικό το γνωρίζουν (και το κράτησαν κρυφό) ο αστυνόμος και ο παππάς.

https://www.instagram.com/p/CbLZy0DroW1

Όταν αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει ο μεγάλος της γιος, γίνεται θηρίο ανήμερο. Είναι έτοιμη να θυσιαστεί για τα παιδιά της. Ευτυχώς ο κίνδυνος ξεπερνιέται αναίμακτα. Προς το παρόν. Γιατί ποιός σου είπε, ότι μέχρι να φτάσουμε στον πολυπόθητο σασμό, δεν θα προηγηθούν δάκρυα και αίμα;

DPG Network