Στα παρασκήνια του Σασμού: Μόλις αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό

Κατερίνα Μπούσιου
Στα παρασκήνια του Σασμού: Μόλις αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό

Οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες μετά την αποφυλάκιση του Μαθιού, ο συμβιβασμός και η κόντρα.

Από τις αρχές του καλοκαιριού με μία ενδιάμεση διακοπή τον Αύγουστο είχαν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, της σειράς η οποία την περσινή χρονιά ήταν η πρωταθλήτρια της τηλεθέασης. Στον Σασμό όμως όλα φέτος αλλάζουν. Το σενάριο κάνει μία στροφή στο παρελθόν για να δείξει τι θα συμβεί στο μέλλον. 4 πρωταγωνιστές παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο. Άλλοι ως ειρηνοποιοί, άλλοι όμως ώς μεγάλοι αντίπαλοι.

Ο Αστέρης κάνει το μεγάλο βήμα και ο Μαθιός έχει αντίπαλο

Το πρώτο επεισόδιο του Σασμού, που κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου, ξεκινά με την σκηνή όπου η Βασιλική φτάνει στην εκκλησία χαρούμενη και αντικρύζει τον Μαθιό με χειροπέδες να μπαίνει στο περιπολικό μετά την σύλληψή του. Με το νυφικό θα τρέξει μέχρι το κρατητήριο σε πανικό και με την απεγνωσμένη μαμά Καλλιόπη να προσπαθεί να ηρεμήσει το γιο της.

vasiliki.jpg

Εκείνη σε μία κίνηση απελπισίας, δηλώνει στον αστυνόμο πως οργάνωσε την δολοφονία του Άγγελου και πως ο Μαθιός δεν έχει καμία εμπλοκή. Αυτή η ομολογία πυροδοτεί την νέα βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

https://www.instagram.com/p/CfvnxEdoTVs

Προφυλακίζεται και ο Μαθιός βγαίνει από την φυλακή. Η καπετάνισσα θα ξαναγυρίσει σύντομα στο σπίτι της, αφού η αστυνομία θα ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο, τον Κώστα. Και τώρα σας έχουμε την συνέχεια μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια, τις οποίες και δημοσίευσε στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας. Στο ΕΚΟΜΕ οφείλεται και η αναγέννηση της μυθοπλασίας και του κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια με τις επιχορηγήσεις του.

https://www.instagram.com/p/ChWujZUM5VC

Οι φωτογραφίες αποκάλυψαν δύο συναντήσεις. Του Αστέρη με την γιαγιά Ειρήνη και του Μαθιού μετά την αποφυλάκιση του με τον Παύλο Βρουλάκη. Οι δύο πρώτοι θα προσπαθήσουν να εξομαλύνουν την κατάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο Αστέρης ορκίζεται στην γιαγιά ότι ο αδελφός του δεν σκότωσε τον εγγονό της και της ζητά να πέσουν οι τόνοι. Και κυρίως να ηρεμήσει τον ανηψιό της Παύλο Βρουλάκη. Ο Αστέρης θα λειτουργήσει πολλές φορές ως ο κρυφός ειρηνοποιός

orfeas.jpg

Η δεύτερη ωστόσο συνάντηση έχει υποσχέσεις. Όχι αγάπης, αλλά εκδίκησης. Ο χαμένος και νεκρός για τους περισσότερους Παύλος Βρουλάκης μετά την επιστροφή του, ορκίζεται στον Μαθιό ότι θα καταστρέψει τους Σταματάκηδες, όπως εκείνοι κατέστρεψαν την δική του οικογένεια. Οι απειλές του θορυβούν τον ακλόνητο μέχρι τώρα Σταματάκη.

lalos.jpg

Θα είναι η πρώτη φορά που θα τρομάξει ο Μαθιός. Και αυτό το δίδυμο, Λάλου και Μάινα είναι και το μεγάλο ατού του δεύτερου κύκλου της σειράς.

lalos2.jpg

Στέλιος Μάινας και Δημήτρης Λάλος με τον παραγωγό του Σασμού, Γιάννη Καραγιάννη.