Η χαρά της Σμαράγδας Καρύδη στη βάπτιση του εγγονού του Θοδωρή Αθερίδη δεν κρυβόταν

Η χαρά της Σμαράγδας Καρύδη στη βάπτιση του εγγονού του Θοδωρή Αθερίδη δεν κρυβόταν

Η Σμαράγδα, μαζί με την Ευγενία Σαμαρά ξεφάντωσαν στη βάπτιση του γιου της της Φωτεινής Αθερίδου.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά στον Πύργο Μελισσουργού για την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα που παντρεύτηκαν αλλά παράλληλα βάφτισαν και τον γιο τους που πήρε όπως όλοι περίμεναν το όνομα του παππού του!

Ο γάμος της Φωτεινής με αγαπημένους φίλους:

Ο Θοδωρής junior, κάνει από τη γέννησή του αλλά και καθημερινά τον ηθοποιό και συγγραφέα μόνο να χαμογελά και στη χτεσινή ξεχωριστή βραδιά, τόσο ο junior όσο και ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έκρυψαν τη χαρά τους.

gavaskantira_2921496927284755639.jpg
https://www.instagram.com/p/CiL1RWAoIfT

Εκεί η εδώ και χρόνια σύντροφος του Θοδωρή, Σμαράγδα Καρύδη η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της για την όμορφη αυτή στιγμή του γάμου της Φωτεινής και της βάπτισης του εγγονού του αγαπημένου της, για τον οποίο έχει δηλώσει πως δεν θέλει να την αποκαλεί γιαγιά.

Η Σμαράγδα έκανε ένα story- αφιέρωση στον Θοδωρή junior:

smaragda_karidi_official_2921963327689291849.jpg

«Οι άνθρωποι που περνάνε πολλά χρόνια από την ζωή τους μαζί μου έχουν πει ότι μπορεί να μιλάνε και να λένε το ίδιο πράγμα, το οποίο λες οκ είμαι μόνη μου στο σπίτι.

Δεν είμαι γιαγιά για να μην με πει το εγγόνι του Θοδωρή, Σμαράγδα γιατί δεν έχω γίνει μάνα πρώτα. Θα έπρεπε να έχει γίνει αυτή η σειρά που δεν έχει γίνει. Είμαι η γιατρειά», είχε πει η Σμαράγδα χαρακτηριστικά ενώ σε άλλη της συνέντευξη είχε μιλήσει για την τρέλα που βιώνει ο Θοδωρής Αθερίδης με τον εγγονό του:

«Εγώ δεν έχω υποχρεώσεις, αλλά μόνο τα προνόμια αυτής της σχέσης. Ο Θοδωρής φυσικά είναι ολότελα τρελός με τον εγγονό του, τον αγαπάει πολύ και κάνει μεγάλες χαρές όταν τον βλέπει. Περνάω πολύ καλά με τα παιδιά. Μα ο λόγος που δεν έκανα παιδί δεν είναι επειδή δεν αγαπώ τα παιδιά, αλλά επειδή δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στην καθημερινότητα μιας οικογένειας. Πιστεύω πως αν μου τύχαινε και έκανα παιδί τελικά, θα το αγαπούσα τόσο, που θα του αφοσιωνόμουν απόλυτα και θα ήμουν πολύ κουραστική μάνα. Υπερπροστατευτική».

smaragda.jpg
thodoris1.JPG

Στα stories από την γαμο-βάπτιση, η Σμαράγδα πάντως φαίνεται να το γλεντά μαζί με την Ευγενία Σαμαρά ενώ βλέπουμε τις δύο ηθοποιούς να χορεύουν μέχρι και High Five!

eugeniasamara_2921599129118636681.jpg