Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου έγινε 17 - Η τούρτα και η τρυφερή αφιέρωση

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου έγινε 17 - Η τούρτα και η τρυφερή αφιέρωση

Η ηθοποιός εύχεται στον άντρα της ζωής της με μία συγκινητική αφιέρωση.

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου, Αλέξανδρος, είχε γενέθλια και έγινε 17 ετών.

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου είχε γενέθλια

H 47χρονη ηθοποιός έφερε για την ημέρα μία τούρτα, ώστε ο γιος της να σβήσει τα κεράκια του και να γιορτάσουν όλοι μαζί. Το story από την περίσταση εκφράζει όλα τα συναισθήματα που νιώθει η περήφανη μανούλα.

maria_solomou_marios_athanasiou_gios.jpg

«Ο άνδρας της ζωής μου μεγαλώνει. Κάποιος έφηβος εδώ…», έγραψε πάνω στη φωτογραφία με την τούρτα η Σολωμού.

Ο Αλέξανδρος Αθανασίου μένει με τον μπαμπά του από τα 13 του

Ο Αλέξανδρος Αθανασίου μένει τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τον μπαμπά του, με τη μαμά του να του μιλάει και να τον βλέπει όποτε θέλει. Όπως είχε αναφέρει η Σολωμού στο The 2Night Show, αυτό ήταν κάτι που είχαν συζητήσει με τον Αθανασίου.

«Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του», είπε.

Η δήλωση του Μάριου Αθανασίου για την απόφασή τους

Ο 48χρονος ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ Μαμά…δες και σχολίασε την απόφασή τους να μείνει μαζί του ο Αλέξανδρος από τα 13.

«Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του. Επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο. Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε», είπε.

Μακάρι να είχαμε όλες τη σχέση που έχει η Σολωμού με τους πρώην της

Η Μαρία Σολωμού άρχισε να βγαίνει με τον Μάριο Αθανασίου το 2004 και το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Το ζευγάρι χώρισε το 2009 και ο ηθοποιός είναι σήμερα ζευγάρι με τη Μάρθα Αμαξοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι παντρεύτηκε.