Πρώτος - πρώτος ευχήθηκε ο Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού κι εκείνη τον αποκάλεσε κάπως έτσι

Πρώτος - πρώτος ευχήθηκε ο Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού κι εκείνη τον αποκάλεσε κάπως έτσι

Με το που άλλαξε η μέρα, ο τράπερ έκανε δημόσια αφιέρωση στη Σολωμού κι εκείνη απάντησε.

Δεκαπενταύγουστος σήμερα, η μεγάλη θρησκευτική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και μαζί της γιορτάζουν και οι Μαρίες και οι Δέσποινες. Η showbiz έχει πολλά κορίτσια που φέρουν αυτά τα ονόματα, γι’ αυτό και, με το που «μπήκε» η μέρα, οι δικοί τους άνθρωποι άρχισαν να κάνουν ευχές στα social media για να τις τιμήσουν.

Η Μαρία Σολωμού που αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, έκανε repost τον πρώτο άνθρωπο που της ευχήθηκε για τη γιορτή της δημόσια και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Mente Fuerte.

Η αφιέρωση του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού

Ο Mente Fuerte δεν περίμενε πολύ για να ευχηθεί δημόσια στη 47χρονη τραγουδίστρια. Με το που άλλαξε η ώρα και έφτασε κι επίσημα η μέρα του Δεκαπενταύγουστου, ο 29χρονος τράπερ ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και πάνω έγραψε «Χρόνια πολλά» συνοδεύοντάς το από μία καρδούλα.

maria_solomou_mente_fuerte_giorti_dekapentaugoustos2.jpg

Πώς τον αποκάλεσε η Μαρία Σολωμού

Η Σολωμού είδε το story, το έκανε κατευθείαν repost και πάνω του έγραψε: «Habibi», που σημαίνει «αγάπη μου».

maria_solomou_mente_fuerte_giorti_dekapentaugoustos3.jpg

Ο Mente Fuerte στο podcast της Μαρίας Σολωμού

Πάει αρκετός καιρός τώρα που κυκλοφορούν οι φήμες ότι η Μαρία Σολωμού είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte, όμως, κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει. Στα τέλη του Ιουνίου, η ηθοποιός υποδέχτηκε στο podcast της «Για ελάτε στη Μαρία» τον τράπερ, με τις σπόντες να πετιούνται ελεύθερα μεταξύ τους. Ώσπου, ο Mente Fuerte τη ρώτησε ευθέως αν είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», είπε στο 1.02.55, και η Σολωμού πνίγηκε με το νερό που έπινε και δεν απάντησε στην ερώτησή του.

Ο Mente Fuerte ρώτησε τη Μαρία Σολωμού αν είναι ερωτευμένη μαζί του και η αντίδρασή της ήταν επική

Θυμήσου και τη φωτογράφιση που είχαν κάνει οι δυο τους για το άλμπουμ του Mente Fuerte «Amantes Amentes», δηλαδή «Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί».

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9