Η αποκάλυψη της Kim Kardashian για την περίοδο που ζούσε στο πλευρό του Κanye West

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η αποκάλυψη της Kim Kardashian για την περίοδο που ζούσε στο πλευρό του Κanye West
Invision

H διάσημη τηλεπερσόνα αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και το κοινωνικό τους status.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Kim Kardashian σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η 41χρονη μίλησε για σχέση της με τον Kanye West και το πόσο αυτή επηρέασε την κοινωνικής της ζωή.

H διάσημη τηλεπερσόνα συνομίλησε με τον αρχισυντάκτη της Interview, Mel Ottenberg για το επερχόμενο τεύχος του περιοδικού και θυμήθηκε τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι «έφθασε στην υψηλή κοινωνία».

Η Kim έσπασε την σιωπή της

«Εννοώ, όταν ήμουν με τον Kanye, και με σύστηνε σε πολλούς ανθρώπους, νομίζω ότι σίγουρα έκανε πολλούς ανθρώπους να έχουν διαφορετικό επίπεδο σεβασμού», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Kim Kardashian. Μήπως αυτή η δήλωση αποδεικνύει ότι η Kim παντρεύτηκε τον rapper καθαρά και μόνο για την εικόνα της;

Λίγο αργότερα η συζήτηση έφτασε στον πρώην σύντροφό της, Pete Davidson. Όταν ο Ottenberg έκανε ένα αστείο και πρότεινε τον Davidson ως κεντρικό πρόσωπο του επόμενου εξωφύλλου η Kim απάντησε: «Είναι χαριτωμένος».

O Tristan Thompson δηλώνει υπεύθυνος πατέρας όχι όμως με τα παιδιά της Khloé Kardashian

O χωρισμός Kardashian-West

Η Kim Kardashian και ο Kanye West ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2 ετών Psalm.

Η κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε το 2020, εξαιτίας των δημόσιων εκρήξεων του West. Όταν ο ράπερ έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκάλυψε πολύ προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια και τον γάμο του στην προεκλογική εκστρατεία του, αλλά και στο Twitter.

Mετά από δεκάδες tweets στα οποία ο Kanye Wast κατηγορούσε την σύζυγό του και αφού ο ίδιος ο ράπερ είχε υποστηρίξει πως ζητά επίμονα διαζύγιο από την τηλεοπτική περσόνα πολλά χρόνια τώρα, η 41χρονη πήρε την απόφαση να πει τη δική της αλήθεια με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο, συγκινώντας τότε τους πάντες.

Η τηλεπερσόνα είπε τη δική της πλευρά μέσω Instagram εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο Kanye έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή. Η Κim ζήτησε από τους fans να δείξουν συμπόνια και να καταννοήσουν την επίπονη και περίπλοκη κατάσταση που βιώνει η οικογένειά τους εξαιτίας της ασθένειας του πρώην συζύγου της.

Σε παλαιότερο επεισόδιο των Kardashians η Kim είχε αναφέρει για τον γάμο της με τον West: «Πάντα υπεκφεύγουμε μεταξύ μας γιατί δεν θέλουμε να ανακατευτούμε. Και σέβομαι ότι κανείς δεν ήρθε σε μένα κατά τη διάρκεια του γάμου μου να πει: “Είσαι καλά;”. Όλοι με άφησαν να κάνω το δικό μου ταξίδι και να το δω μόνη μου. Το εκτιμώ, αλλά μερικές φορές κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι: “Πότε να παρέμβουμε;”. Αυτό είναι που δεν μου είναι τόσο ξεκάθαρο».

https://www.instagram.com/p/CWtFzqYh4iA

«Αν ο κόσμος ήξερε πώς ήταν πραγματικά η σχέση μου, νομίζω θα έλεγαν: “Πώς κράτησε αυτό τόσο πολύ; Αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να λειτουργήσει μια κατάσταση οπότε μπορώ να φύγω νιώθοντας απολύτως απαλλαγμένη από ενοχές».

Kanye West: Κατέστρεψα την οικογένειά μου από τον εθισμό στο πορνό

Αίσθηση έκανε η πρόσφατη δήλωση του Kanye West σχετικά με τον χωρισμό του από την Κim Kardashian. O rapper παραδέχθηκε ότι έχει εθισμό στο πορνό, λέγοντας ότι κατέστρεψε την οικογένειά του. «Το Χόλιγουντ είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής. Το πορνό κατέστρεψε την οικογένειά μου. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό στα παιδιά μου», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

«Για μένα, το Playboy ήταν η πύλη μου προς τον πλήρη εθισμό στην πορνογραφία», ανέφερε. «Αυτό επηρέασε, σχεδόν, κάθε επιλογή που έκανα για το υπόλοιπο της ζωής μου», συμπλήρωσε ο 45χρονος.

Ο υπερπολυτελές γάμος της Kim Kardashian και του Kanye West

Τον Μάιο του 2014 η Kim Kardashian και ο Kanye West παντρεύτηκαν σε ένα αναγεννησιακό φρούριο στην Φλωρεντία, με την νύφη να επιλέγει ένα νυφικό από γαλλική δαντέλα δημιουργία του οίκου Givenchy. Στη γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών μόλις 200 άτομα, κυρίως συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Ακολούθησε μια υπερπολυτελής δεξίωση στην οποία οι καλεσμένοι απόλαυσαν live ερμηνεία τον Andrea Bocceli. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα ο γάμος κόστισε συνολικά 12 εκατομμύρια δολάρια με το νυφικό να κοστίζει 400.000 δολάρια και την ενοικίαση του χώρου να ανέρχεται στις 410.000 δολάρια.