Η Jennifer Aniston μάς έδειξε πώς θα είναι αν πραγματοποιηθεί το αιώνιο όνειρό μας

Η Jennifer Aniston μάς έδειξε πώς θα είναι αν πραγματοποιηθεί το αιώνιο όνειρό μας

Εξωτικό νησί, τιρκουάζ νερά, ησυχία και να ακούμε μόνο το κύμα να σκάει στην αμμουδιά.

Πόσες φορές έχεις καθίσει να ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε έναν εξωτικό προορισμό και χαλαρώνεις; Το μόνο που ακούγεται είναι το κύμα να σκάει στην αμμουδιά και, όπου και να γυρίσεις, βλέπεις το απέραντο τιρκουάζ της θάλασσας που σε καλεί να κολυμπήσεις ή να απολαύσεις με τη θέα της τον ήλιο στην παραλία.

Οι διακοπές της Jennifer Aniston σε εξωτικό προορισμό

Σε μία τέτοια κατάσταση πρέπει να βρέθηκε η Jennifer Aniston, καθώς οι φωτογραφίες και το βίντεο που έφτασαν στα social media δείχνουν πως οι διακοπές που πήγε με τον Jason Bateman και τη σύζυγό του, Amanda Anka, ήταν απλά ζηλευτές. Με την καλή έννοια.

Στις 25 Ιουλίου, η 53χρονη ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία, μία selfie από τις εν λόγω διακοπές της. Φορούσε το μαγιό και το καπέλο της και το φόντο πίσω της ήταν τα υπέροχα νερά του προορισμού που επέλεξε η παρέα.

https://www.instagram.com/p/CgcsiDPP7KL

Τώρα, η Aniston νοστάλγησε τις μέρες τους εκεί και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους followers της, μαζί και περισσότερο φωτογραφικό υλικό.

https://www.instagram.com/p/ChSdnMBLsQ_

Η ηθοποιός απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο σώμα της για μία ακόμα φορά στο κοινό, ενώ σε μία φωτογραφία φιγουράρει και ο Bateman με ένα λάπτοπ στα γόνατα.

H Jennifer Aniston είναι η λιγότερο σνομπ ηθοποιός στον πλανήτη και υπάρχουν πειστήρια γι' αυτό

Οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχουν παίξει και μαζί σε παραγωγές όπως Horrible Bosses (2011), Office Christmas Party (2016) και The Switch (2010).

Ο, δε, Bateman, το 2017, δήλωσε για την Aniston: «Είναι προφανώς απίστευτα διάσημη και απίστευτα επιτυχημένη και παρακολουθείς τον τρόπο που το διαχειρίζεται, πολύ φυσιολογικά και πατώντας στη γη. Μου έχει μάθει πολλά σχετικά με το πώς να το διαχειρίζομαι και να το απολαμβάνω χωρίς να ασχολούμαι πάρα πολύ με αυτό».