Η κόρη της Denise Richards και του Charlie Sheen είναι πια 18 και εντυπωσιάζει όπως η μαμά της

Η κόρη της Denise Richards και του Charlie Sheen είναι πια 18 και εντυπωσιάζει όπως η μαμά της

Η Sami Sheen μεγάλωσε πια και μετράει ήδη πάνω από 110 χιλιάδες followers στον λογαριασμό της.

Ο Charlie Sheen ήρθε πάλι πρόσφατα στην επικαιρότητα με τη διευθέτηση της μήνυσης που του είχε κάνει πρώην του το 2017, με την οποία τον κατηγορούσε ότι την εξέθεσε εσκεμμένα στον HIV. Η διαμάχη έληξε πληρώνοντας 120.000 δολάρια στην «Jane Doe» αποφεύγοντας έτσι την εκδίκαση της υπόθεσης. Και αυτή δεν ήταν καν η πρώτη γυναίκα που κατηγόρησε τον 57χρονο ηθοποιό για αυτήν την πράξη.

Πέρα από τις γυναίκες που εκτέθηκαν στον HIV, ωστόσο, το δυστυχές της υπόθεσης είναι ότι λόγω των εγκληματικών του πράξεων, δικοί του άνθρωποι υποφέρουν ως παράπλευρες απώλειες.

Η εγκληματική αρρενωπότητα του κυρίου Sheen

Οι κόρες της Denise Richards και του Charlie Sheen

O Sheen έχει αποκτήσει δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του, Denise Richards, 18 και 17 ετών αντίστοιχα. Η Sami, ωστόσο, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παπαράτσι, αφού είναι πολύ ενεργή στα social media και κάθε της εμφάνιση στην καθημερινότητα τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

https://www.instagram.com/p/CZcxCF4vJ39
https://www.instagram.com/p/CWRvEbkpoGt

H Sami έχει πάρει τα μάτια της μαμάς της, ενώ σε αρκετές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram φαίνεται πως η μικρή έχει το attitude και την αυτοπεποίθηση της Χολιγουντιανής σταρ μαμάς της. Καθόλου τυχαία, ο λογαριασμός της μετράει πάνω από 110 χιλιάδες ακόλουθους αυτήν τη στιγμή.

Η Sami Sheen στο OnlyFans

Η Sami, πέρα από το Instagram της, άνοιξε και σελίδα στο OnlyFans, την οποία ανανεώνει τρεις φορές την εβδομάδα και για να δει κάποιος το περιεχόμενό της, πρέπει να πληρώσει μία συνδρομή 19,99 δολαρίων / μήνα. Η σελίδα OnlyFans είναι γνωστή για το πιο τολμηρό της περιεχόμενο, με ημίγυμνες ή ακόμα και γυμνές λήψεις.

Όταν ο 57χρονος μπαμπάς της ενημερώθηκε για την απόφασή της, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος.

«Είναι 18 τώρα και ζει με τη μαμά της. Αυτό δεν έγινε στο δικό μου σπίτι. Δε συμφωνώ με αυτό, αλλά, αφού δεν μπορώ να το αποτρέψω, τη συμβούλεψα να είναι κομψή, δημιουργική και να μη θυσιάσει την αξιοπρέπειά της», είπε ο Sheen στην PageSix.