Μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Brad Pitt η Emily Ratajkowski κατέθεσε αίτηση διαζυγίου - Τυχαίο;

Μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Brad Pitt η Emily Ratajkowski κατέθεσε αίτηση διαζυγίου - Τυχαίο;

Η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear-McClard στο Vanity Fair Oscar Party το 2018

AP

Θα έλεγε κανείς ότι το timing που επέλεξε το μοντέλο είναι κάπως ύποπτο.

Την ώρα που ο Brad Pitt τσακώνεται με την Angelina Jolie για το Chateau Miraval και το περίφημο περιστατικό μέσα στο αεροπλάνο με το ξέσπασμα του ηθοποιού, το Γερμανικό Glamour ανέφερε πριν από δύο εβδομάδες πως ο 58χρονος σταρ έχει προχωρήσει στη ζωή του.

Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στη διεθνή showbiz βρέθηκε δίπλα στο δικό του όνομα και ξαφνικά η 31χρονη Emily Ratajkowski αναφέρθηκε πως είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του 51χρονου ηθοποιού.

Ο Brad Pitt εθεάθη με την Emily Ratajkowski και τώρα όλοι μιλούν για τον νέο έρωτα του Hollywood

Η αλήθεια είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις πολύ διάσημων «παντρεμάτων», δυσπιστείς για την αλήθεια των ισχυρισμών, όμως τώρα έγινε και κάτι άλλο που δε δείχνει να είναι και τόσο τυχαίο.

Πρώτα είδαν τη Ratajkowski με τον Pitt σε έξοδο και έπειτα ήρθε η αίτηση διαζυγίου

Κατόπιν της πρώτης φημολογίας τον Ιούλιο ότι η Ratajkowski έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Sebastian Bear McClard, μετά από 4 χρόνια γάμου, έφτασε η επιβεβαίωση που δηλώνει πως το μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Η PageSix βρήκε τα αντίστοιχα νομικά έγγραφα.

Πηγές αναφέρουν πως ο πρώην του μοντέλου την απατούσε επανειλημμένως, όμως οι τελευταίες φήμες περί σχέσης με τον Pitt έχουν φοβερό timing με την αίτηση διαζυγίου. Ίσως και πρόκειται για έναν συνδυασμό των δύο.

«Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Em. Είναι καλά. Είναι δυνατή και εστιάζει στον γιο της. Της αρέσει πολύ που είναι μαμά», είπε τον Ιούλιο πηγή στο αμερικανικό People.

Για τη Ratajkowski, ο γιος είναι μαγεία

Η Ratajkowski και ο McClard ήταν μαζί από το 2018 και, τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο τους, Sylvester Apollo.

«Θέλω να είμαι ένας γονιός που να επιτρέπει στο παιδί του να δείχνει τον εαυτό του σε εμένα», είπε η Ratajkowski στην αμερικανική Vogue.

https://www.instagram.com/p/CW820Y5pKrp

Και, πραγματικά, η Ratajkowski δείχνει και στα social media της πόσο λατρεύει τη μητρότητα, αποκαλώντας τη γέννηση του γιου της «την πιο μαγική μέρα της ζωής της» και λέγοντας πως ο Sly της «έχει φέρει ευτυχία και μαγεία που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί».

https://www.instagram.com/p/CWGv1b3pkk2