Η Δωροθέα Μερκούρη έδωσε την απάντηση που κάθε κόρη θα ήθελε να ακούσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δωροθέα Μερκούρη έδωσε την απάντηση που κάθε κόρη θα ήθελε να ακούσει

Η ηθοποιός μίλησε για τον δεσμό της Γκάιας Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινό μας» παραχώρησε η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία μίλησε στην κάμερα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της comeback, την αγάπη της για τη μαγειρική, την πορεία της στο modeling και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η 48χρονη ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της κόρης της, Γκάιας με τον Άγγελο Λάτσιο. Η Γκάια Μερκούρη είναι σε σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη τα τελευταία δύο χρόνια και ενώ έχει δηλώσει πως θέλει να σπουδάσει σκηνοθέτης, φαίνεται πως ο χώρος της μόδας της έχει κλέψει την καρδιά. Η 18χρονη ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της και πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της Ηλέκτρα, σπουδάζει σχέδιο μόδας στο Amsterdam.

Η Δωροθέα Μερκούρη σχολίασε τη σχέση της Γαίας με τον Άγγελο Λάτσιο

«Δε φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Είναι παιδάκια για μένα. Δε βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δυο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί. Αυτό βλέπω. Δε βλέπω αυτά που γράφουν και λένε. Καμιά φορά μου τα στέλνουν κάποιοι φίλοι μου και βάζω τα γέλια. Ζουν κάτι δικό τους. Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, κάνω και δικά μου πράγματα. Το αφήνω αυτό ελεύθερο, ζουν κάτι δικό τους. Τώρα αν έχει τύχει να είναι τα δικά μας παιδιά, τι να πεις», είπε on camera η Δωροθέα Μερκούρη.

https://www.instagram.com/p/CeRM0flqp-2

6 φορές που η Γαία Μερκούρη ήταν ίδια με τη μαμά της, Δωροθέα

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει τύχει να μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη λόγω της σχέσης των παιδιών τους, η 48χρονη ανέφερε: «Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, το αφήνω αυτό ελεύθερο. Ζουν κάτι δικό τους».

Η επιστροφή στην τηλεόραση

«Επιστρέφω στην τηλεόραση με σειρά τώρα, με το «Φλόγα και άνεμος» στην ΕΡΤ, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω αυτό. Και το άλλο που μου αρέσει πολύ είναι να μαγειρεύω, οπότε αυτό το οποίο θα κάνω τώρα είναι να πάω στην Ιταλία να δουλέψω με κάποιους μεγάλους σεφ και θα προχωρήσω αυτό, θα γράψω και βιβλίο μαγειρικής, το οποίο ετοιμάζω 2 χρόνια», είπε η ηθοποιός.

Τα χρόνια του modeling και τα αρνητικά σχόλια

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν υπήρξαν στιγμές που κλόνισαν την αυτοεκτίμησή της η 48χρονη απάντησε: «Η αυτοεκτίμησή μου ήταν πια πειραγμένη από το χώρο της μόδας, γι'αυτό ήθελα να βγω. Ξαναεπανήλθε όταν έφυγα από αυτό το χώρο και μπήκα στο χώρο του κινηματογράφου».

«Στην Ελλάδα ήμουν πολύ sexy, πολύ όμορφη, είχα μεγάλη μύτη, είχα μεγάλες καμπύλες, δεν ήμουνα ψηλή.. όλα αυτά επηρέασαν την αυτοεκτίμησή μου, δέχθηκα πάρα πολύ κριτική και δεν ήμουνα έτοιμη να τη δεχθώ», συμπλήρωσε.

Πηγή κεντρικής: doroteamercuri