Η αλλαγή της Δανάης Λιβιεράτου την προετοίμασε με τον πιο ανανεωτικό τρόπο για το φθινόπωρο

Η αλλαγή της Δανάης Λιβιεράτου την προετοίμασε με τον πιο ανανεωτικό τρόπο για το φθινόπωρο

Νέο look για την κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου.

Το καλοκαίρι έφυγε, ο Σεπτέμβριος ήρθε και μία γενικότερη ανανέωση με την αλλαγή της εποχής επιβάλλεται. Για κάποιους, αυτή η αλλαγή αφορά ένα shopping, για άλλους μία δουλειά, ενώ τις περισσότερες φορές όλοι στρέφονται στα μαλλιά τους ως τον πιο εύκολο «στόχο».

Το νέο look της Δανάης Λιβιεράτου

Η Δανάη Λιβιεράτου περιποιείται πολύ τα μαλλιά της και ανά διαστήματα μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Instagram τις αλλαγές της. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έχει επιλέξει το ξανθό χρώμα τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι που ανανεώνει κάθε φορά που πηγαίνει στο κομμωτήριο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/9), λοιπόν, η Δανάη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία έδειχνε ότι βρισκόταν στο κομμωτήριο και ετοιμαζόταν να κάνει μία αλλαγή.

danai_livieratou_mallia_allagi.jpg

Το επόμενο story της έδειχνε τα μαλλιά της κομμένα και πιο ξανθά κολακεύοντας την επιδερμίδα της και φωτίζοντας το πρόσωπό της.

danai_livieratou_mallia_allagi2.jpg

Η σχέση της Δανάης Λιβιεράτου με τον Pablo Miller

Η σχέση της Δανάης Λιβιεράτου με τον Pablo Miller έχει απασχολήσει την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, αφού τα παιδιά δημοσιεύουν πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ενίοτε, μάλιστα, απευθύνονται ο ένας στον άλλον με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, για παράδειγμα, ο Pablo Miller είχε γενέθλια και η καλή του τού ευχήθηκε δημόσια. Με φόντο την υπέροχη μέρα στη Νότια Γαλλία, η Δανάη τράβηξε βίντεο τον μουσικό την ώρα που άνοιγε ένα μπουκάλι κρασί. Πάνω στο βίντεο, έγραψε: «Happy birthday to this connard that I happen to love vv much».

Η λέξη «connard» είναι γαλλική και σημαίνει «βλάκας», κάτι που προφανώς χρησιμοποίησε χάριν αστεϊσμού η Δανάη. Οπότε, το μήνυμα στα Ελληνικά είναι το εξής: «Χρόνια πολλά σε αυτόν τον βλάκα που τυχαίνει να αγαπώ πάρα πάρα πολύ».

Η Δανάη Λιβιεράτου έβαλε το πιο hot μαγιό της και έκανε τη viral ερώτηση του Johnny Depp