Η Χριστίνα Μπόμπα έσπασε την ποντιακή παράδοση και δεν έκανε το χατίρι του πεθερού της

Η Χριστίνα Μπόμπα έσπασε την ποντιακή παράδοση και δεν έκανε το χατίρι του πεθερού της

Τα ποντιακά ονόματα που είχε φανταστεί ο μπαμπάς του Σάκη Τανιμανίδη για τις εγγονές του και η εκκλησία που θα ήθελε να γίνει η βάπτιση.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα βαφτίσουν τα δίδυμα κορίτσια τους στη Μύκονο, όπου και πέρασαν όλο το καλοκαίρι τους για να επιβλέπουν και τις προετοιμασίες. Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν το ευχάριστο γεγονός και για τις δύο οικογένειες, η τηλεοπτική κάμερα του OPEN εξασφάλισε δηλώσεις του μπαμπά του Σάκη, ο οποίος παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Ο Στέφανος Τανιμανίδης αποκάλυψε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τα εγγόνια του, αλλά πρόσθεσε ότι άλλα ονόματα ήθελε εκείνος να τους δώσουν και αλλού είχε είχε ονειρευτεί να γίνει η βάπτιση των κοριτσιών.

Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης βγάζουν τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες με τις κόρες τους

Τα ποντιακά ονόματα που ήθελε για τις εγγονές του ο Στέφανος Τανιμανίδης

«Είμαι περήφανος και συγκινημένος, γιατί υπάρχει μια συνέχεια στη ζωή μας, στην οικογένειά μας και ευλογία, γιατί έχουμε δυο καλότυχα- ελπίζω- και υγιή παιδιά και κάνουν ευτυχισμένο τον Σάκη και τη Χριστίνα», είπε για αρχή ο παππούς της Αριάνας και της Φιλίππας Τανιμανίδη.

Ενώ συνέχισε μιλώντας για τη βάπτιση των κοριτσιών, την εκκλησία που αυτός θα ήθελε να πραγματοποιηθεί, αλλά και τα ονόματα που είχε σκεφτεί εκείνος για τις δύο εγγονές του ως Πόντιος που είναι. «Είναι επιθυμία μου να γίνει στην Παναγία τη Σουμελά (σ.σ. η βάπτιση)… άλλοι αποφασίζουν», είπε ο πεθερός της Χριστίνας Μπόμπα στην κάμερα του OPEN και αποκάλυψε ότι θα ήθελε οι μικρές να ονομαστούν Σουμέλα και Παρθένα.

«Τα ονόματα τα επέλεξαν τα παιδιά. Σουμέλα και Παρθένα έλεγα εγώ», ανέφερε ο Στέφανος Τανιμανίδης όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι τα ονόματα που έχουν επιλεγεί για τις μικρές δεν ακολουθούν την παραδοσιακή οδό και δεν προέρχονται από τις δύο οικογένειες. Και μπορεί η Χριστίνα να μην έκανε το χατίρι του κύριου Στέφανου, αλλά οι σχέσεις τους ήταν από την αρχή της γνωριμίας τους και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να είναι εξαιρετικές.

https://www.instagram.com/p/CfcFNm_KBPc

Οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππας

Από τον Ιούνιο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται στη Μύκονο τόσο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους όσο και για την άρτια προετοιμασία της βάπτισης των δίδυμων κοριτσιών τους. Στο νησί των Ανέμων, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε και πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Αριάνας και της Φιλίππας στις 23 Ιουνίου, ενώ τώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα βαφτίσια που θα γίνουν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Η πρόσκληση αναφέρει ότι το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 18.00, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό beach bar του νησιού. Οι νονοί θα είναι 7 στο σύνολο. 5 από τους νονούς θα είναι το ζεύγος Καμπουρίδη-Βερνίκου (σ.σ. πάντρεψαν και το ζευγάρια) με τα τρία τους παιδιά, την Ντεμήλια, τον Γιώργο και την Αννέζια. Νονός της Φιλίππας θα είναι και ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς και μια από τις νονές της Αριάνας θα είναι η καλή φίλη του ζεύγους, Γιολάντα Καλογεροπούλου.