Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης βγάζουν τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες με τις κόρες τους

Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης βγάζουν τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες με τις κόρες τους

Το ζευγάρι των influencer έβγαλε βόλτα τις δίδυμες κόρες του και θυμηθήκαμε και άλλες οικογενειακές φωτογραφίες. 

Μετά το συναρπαστικό ταξίδι τους στην Ισλανδία, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους και απολαμβάνουν στιγμές με τις αξιολάτρευτες δίδυμες κόρες τους, Φιλίππα και Αριάνα.

Ωραία τα ταξίδια, ωραία τα γλέντια, αλλά σαν τις οικογενειακές στιγμές δεν έχει και αυτό το ξέρει πολύ καλά το αγαπημένο ζευγάρι. Γι' αυτό και το απόγευμα της Τετάρτης (8/9), η Χριστίνα και ο Σάκης πήραν τα παιδικά καροτσάκια και βγήκαν την καθιερωμένη βόλτα τους μαζί με τις μικρές τους.

Μπόμπα -Τανιμανίδης:Το τέλος του ταξιδιού σε ηφαίστειο στην Ισλανδία & το σχόλιο για τις κόρες τους

Ο μπαμπάς Σάκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media όπως και η σύζυγός του, έκανε ένα Insta story από τον οικογενειακό τους περίπατο, γράφοντας πάνω στο βίντεο: «Η καλύτερη ώρα της ημέρας».

mpomps.jpg

Στο βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε και το προσωπάκι της μιας κόρης τους που γυρίζει και κοιτάζει με ένα γλυκό βλέμμα τον μπαμπά της, αλλά και το γεγονός ότι οι μικρές μεγαλώνουν πολύ πολύ γρήγορα.

mpompa1.jpg

Όταν η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια στις 23 Ιουνίου 2021. Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν αυτός που γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα παιδάκια του και λάμπει από ευτυχία.

«Έφτασαν!! Στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας επί 2!!», έγραψε τότε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym

Έκτοτε, το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού γέμισε παιχνίδια, γέλια κα απέραντη ευτυχία, με τους 4 τους να περνούν πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές, να κάνουν βόλτες, εκδρομές, ταξίδια, αλλά και... yoga.

https://www.instagram.com/p/Cbc1ZyWMh_W

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας Τανιμανίδη.