Η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνει το Dot. όμως το σπίτι της παραμένει το απόλυτο «φλΕΡΤ»

Η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνει το Dot. όμως το σπίτι της παραμένει το απόλυτο «φλΕΡΤ»
Instagram

Το στιλ από άλλη εποχή, η Νομική που παράτησε για την υποκριτική και ο νέος της ρόλος στη γνωστή εκπομπή.

Μία Νάντια φεύγει και μια άλλη έρχεται για την εκπομπή Dot., που εκτός από τηλεοπτικό σταθμό, αλλάζει και παρουσιάστρια. Πιο συγκεκριμένα, από το SKAI θα μεταφερθεί στο STAR και παρουσιάστρια θα αναλάβει η Νάντια Κοντογιώργη και ο (έμπειρος πια) Μίνως Θεοχάρης. Η Νάντια Μπουλέ δεν θα αποτελεί πια μέρος του Dot., παραγωγής Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου.

https://www.instagram.com/p/Cf1IztIsvU1

Σύμφωνα με όσα ακούσαμε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», πίσω από το αυτό το δίδυμο παρουσιαστών υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο (και ευφυέστατο, αν μας ρωτάς) σκεπτικό: Ότι η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης δεν έχουν ξανα-συνυπάρξει τηλεοπτικά μετά την επιτυχία που σημείωσε η σειρά Κάτω Παρτάλι.

https://www.instagram.com/p/CUjrRL4od_s

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, έγινε ένας πιλότος στον οποίο και επιβεβαιώθηκε η εκπληκτική τους χημεία. Άλλωστε, φαίνεται πως κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς, αν κρίνουμε από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CVD7Es6I3v-

Τελικά η Νάντια Κοντογιώργη είναι τόσο γλυκιά όσο φαίνεται;

Λοιπόν, υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να είναι και περισσότερο, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στο βιογραφικό της. Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1983, βαφτίστηκε Αδαμαντία αλλά γρήγορα έγινε η «Νάντια». Με καταγωγή από τα Καλάβρυτα, είναι ένα παιδί της πρωτεύουσας όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Φύση καλλιτεχνική, εγκατέλειψε την υποκριτική όπου και κατάφερε να εισαχθεί, για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ήδη από την εφηβεία της φαίνεται πως ήξερε τι ήθελε να κάνει, μιας και πραγματοποίησε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο της στη σειρά «Δανεικός Πατέρας» στα 14 της μόλις χρόνια.

Έκτοτε, έχει παίξει σε σειρές όπως «Έρωτας», «Κάτω Παρτάλι», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και θεατρικές παραστάσεις όπως τα «Θα σε πάρω να φύγουμε», «Ο βιολιστής στη στέγη», «Chicago» και «Η Μελωδία της Ευτυχίας».

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που θα την δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας. Την περασμένη σεζόν την είδαμε να αναλαμβάνει χρέη οικοδέσποινας στο κρατικό κανάλι και τη μεσημεριανή εκπομπή φλΕΡΤ- εκπομπή που ωστόσο δεν συνεχίστηκε. «Ήταν δώρο η παρουσίαση. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Βέβαια το στρες μου ήταν πολύ, πιέστηκα λίγο, όμως όλοι οι άνθρωποι της ΕΡΤ ήταν γενναιόδωροι μαζί μου. Εγώ το είδα ως ταξίδι, που μπήκα κάπως και βγήκα από αυτό αλλιώς. Αν το έκανα ξανά, έχω σκεφτεί πώς θα μπορούσα να το απολαύσω περισσότερο και να κρατήσω μια απόσταση», έχει πει η ίδια σχετικά με την εμπειρία της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην εκπομπή Dot. βρέθηκε και ως καλεσμένη, παραχωρώντας συνέντευξη στον μέλλοντα συμπαρουσιαστή της και τη Νάντια Μπουλέ. Μεταξύ άλλων, είχε κάνει μερικές εξαιρετικά empowering δηλώσεις, που κάθε γυναίκα αξίζει να διαβάσει αναφορικά με το θέμα του γάμου και την κοινωνική πίεση ως προς αυτό. «Γιατί αναρωτιούνται οι άνθρωποι αν είμαι παντρεμένη; Θα γεννηθούμε, θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα πεθάνουμε ευτυχισμένες που υπηρετήσαμε τον σύζυγο; Με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα του γάμου στο παρελθόν. Πλέον, προσπαθώ να αποτινάξω αυτά, που δεν είναι δικά μου», είχε πει.

Με το δικό της vintage στιλ, η Νάντια Κοντογιώργη αποπνέει μια αύρα άλλης εποχής, έναν έμφυτο ρομαντισμό που μοιάζει να έχει εκλείψει στις μέρες μας. Με κοντά κατάξανθα μαλλιά, αγαπά τις maxi φούστες και τα φορέματα, τα έντονα χρώματα και τα μεγάλα κοσμήματα.

Το σπίτι της αποπνέει μια ανεξήγητη ζεστασιά, η οποία συναγωνίζεται αυτή που αποπνέει και ο χαρακτήρας της. Κυριαρχούμενο από γήινες και neutral αποχρώσεις, μοιάζει να αποτελεί την τέλεια όαση ηρεμίας και γαλήνης μετά από μια πολύ busy ημέρα.

https://www.instagram.com/p/CErfPS0BFQk

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τα πλάνα από το σπίτι της που μοιράστηκε η ίδια η ηθοποιός και παρουσιάστρια.