Trending! Τα δαμασκηνί χείλη είναι η απόλυτη goth-chic τάση της σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Trending! Τα δαμασκηνί χείλη είναι η απόλυτη goth-chic τάση της σεζόν

Αν θέλεις να είσαι κομψή αλλά και να δώσεις goth vibes στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις, φόρεσε δαμασκηνί κραγιόν.

Είναι αλήθεια ότι τα πιο σκούρα χρώματα – είτε στα ρούχα, είτε στο μακιγιάζ- θέλουμε να τα φοράμε όταν πια ο καιρός θα έχει κρυώσει. Όταν θα έχει συννεφιά και μαυρίλα στον ουρανό, τα φύλλα των δέντρων θα αρχίσουν να πέφτουν και τα πάντα γύρω μας θα θυμίζουν φθινόπωρο. Για να συμβαδίζει η διάθεσή μας με την εμφάνισή μας.

Επειδή, λοιπόν, οι προβλέψεις λένε ότι από την επόμενη εβδομάδα έρχεται για τα καλά το φθινόπωρο, σκέφτηκα σήμερα να δούμε την πιο goth-chic τάση της σεζόν στο μακιγιάζ. Ποια είναι αυτή; Τα δαμασκηνί χείλη.

10 lip balm που θα ενυδατώσουν τα χείλη σου εδώ και τώρα

Πώς να φορέσεις το δαμασκηνί κραγιόν

Τα σκούρα χείλη ήταν ανέκαθεν trend κάθε φθινόπωρο κα χειμώνα. Φέτος, ωστόσο, έχει την τιμητική του το δαμασκηνί και αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ. Εσύ είσαι έτοιμη να το φορέσεις στο κραγιόν σου;

Με μολύβι ματιών στην ίδια απόχρωση

xeili_eyeliner.jpg

Δημιούργησε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ επιλέγοντας δαμασκηνί κραγιόν στα χείλη και μολύβι ματιών στην ίδια απόχρωση.

Άσε το δαμασκηνί κραγιόν να πρωταγωνιστήσει

mascara_xeili.jpg

Τράβηξε τα μαλλιά σου πίσω, κάνε no make up look σε όλο το πρόσωπο και άσε το δαμασκηνί κραγιόν σου να κλέψει την παράσταση.

Δαμασκηνί κραγιόν με έντονο ρουζ

royz_kragion.jpg

Για να περιορίσεις το darkness του κραγιόν σε δαμασκηνί απόχρωση, απλώς «μαλάκωσέ» το με έντονο ροζ ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά σου.

Shopping time

Και επειδή μια μικρή ανανέωση στο νεσεσέρ πάντα είναι ευπρόσδεκτη, έψαξα και βρήκα τα 5 πιο ωραία δαμασκηνί κραγιόν μόνο για εσένα. Στην gallery θα τα ανακαλύψεις και μπορείς να τα φορέσεις από σήμερα κιόλας. Γιατί, άλλωστε, να περιμένεις να πιάσουν τα κρύα;