H Κατερίνα Διδασκάλου μιλά για τη μεγάλη αλλαγή που εξέπληξε τους θαυμαστές της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Κατερίνα Διδασκάλου μιλά για τη μεγάλη αλλαγή που εξέπληξε τους θαυμαστές της

Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» στο ρόλο της ηγουμένης Φιλαρέτης.

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό ως «Μυρσίνη» στις «Άγριες Μέλισσες» και επανέρχεται φέτος τηλεοπτικά, με έναν πολύ διαφορετικό ρόλο. Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» στην οποία υποδύεται την ηγουμένη Φιλαρέτη.

Η ηθοποιός μίλησε στην «Ελένη» για τη μεταμόρφωσή της και τα σχόλια που δέχθηκε από τον κόσμο.

«Στην αρχή μου έλεγαν όλοι ότι η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες ήταν κόντρα ρόλος. Μετά μου έλεγαν ότι είναι ραμμένος ο ρόλος πάνω σου. Τώρα μου λένε για την Ηγουμένη Φιλαρέτη. Είναι τόσο διαφορετικό πράγμα από τη Μυρσίνη. Είναι μία πολύ μεγάλη στροφή ως ρόλος αλλά και μία μεγάλη πρόκληση», ανέφερε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CiIFrUvIcnL

Μαύρο ρόδο: Η Θεοφανία Παπαθωμά στον ρόλο της κακιάς μητριάς και η... ηγουμένη Κατερίνα Διδασκάλου

«Δεν ήθελα φέτος να κάνω τηλεόραση αλλά επειδή είναι κάτι τόσο διαφορετικό, σε ένα άλλο κλίμα. Όχι μόνο οπτικά, είναι μία θετική ηρωίδα. Δεν είναι η κακιά της υπόθεσης, αλλά μία πεφωτισμένη καλόγρια και όχι στενόμυαλη», είπε χαρακτηριστικά η 61χρονη.

«Μου γράφουν στο Instagram πως με είχαν συνηθίσει ως Μυρσίνη και ξαφνικά τους κακοφάνηκε που με είδαν τόσο καλυμμένη. Αυτό είναι υπέροχο. Πάντα απαντάω στα μηνύματα των θαυμαστών μου. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουμε», πρόσθεσε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο» και η σχέση της με την θρησκεία

Για τις ανάγκες της σειράς η Κατερίνα Διδασκάλου επισκέφτηκε πολλά μοναστήρια και αποκάλυψε πως έμεινε για λίγες ημέρες στη Μονή γυναικών Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο. Όπως η ίδια ανέφερε, δεν δίστασε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των μοναχών.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει πολύ καλή σχέση με τη θρησκεία, φοράει το σταυρό που της χάρισε η ηγουμένη Θέκλα και το κομποσκοίνι της και προσεύχεται πολύ. Η 61χρονη τόνισε ότι «η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας», αλλά παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ότι την απασχολεί η γυναίκεια φιλαρέσκεια , προσέχει τι τρώω και γυμνάζεμται. Ένας λόγος που της αρέσει αυτός ο ρόλος είναι γιατί είναι τελείως χωρίς μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/ChtsjLQP9TL

Για την συμπρωταγωνίστριά της Φωτεινή Παπαθεοδώρου (μοναχή Ελισάβετ), η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε ότι είναι ένα υπέροχο κορίτσι και όταν συνέπεσαν στο μοναστήρι κάποιες ημέρες, έζησαν κάποιες εμπειρίες μαζί.

«Δεν είναι εύκολο για έναν γονιό να διαχειριστεί την απόφαση του παιδιού του να μονάσει. Κάποιοι γονείς θεωρούν ότι είναι αποτυχία προσωπική το να μπει το παιδί τους στο μοναστήρι», τόνισε.

Η υπόθεση της σειράς

Το βιβλίο της Ελένης Καπλάνη μιλά για έναν απαγορευμένο έρωτα. Εκείνον της μοναχής Ελισάβετ και του Πέτρου, του γιου ενός ευκατάστατου άντρα της περιοχής τον οποίο μάλιστα θα υποδυθεί ο Λεωνίδας Κακούρης. Η μοναχή Ελισάβετ έχει ταχθεί στο μοναστήρι μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Η μικρή επιστροφή στο σπίτι της για ένα διάστημα θα φέρει στον δρόμο της τον Πέτρο. Και εδώ ξεκινά η ιστορία μας. Ο αντισυμβατικός έρωτας ο οποίος θα αναπτυχθεί μεταξύ τους θα φέρει και τα υπόλοιπα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους σε αντιπαράθεση. Κάπου εδώ συναντάμε την Θεοφανία Παπαθωμά.

Πηγή κεντρικής: katerina_didaskalou_fans