Έγκυος στο 4ο παιδί της η Blake Lively και έχουμε το ντεμπούτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος στο 4ο παιδί της η Blake Lively και έχουμε το ντεμπούτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds στο Met Gala το 2022

AP

Μετά από τρεις κόρες, μήπως έχει έρθει η ώρα για έναν γιο με τον Ryan Reynolds;

Χαρές θα έχει πάλι το σπίτι της Blake Lively και του Ryan Reynolds, αφού η 35χρονη ηθοποιός είναι για τέταρτη φορά έγκυος. Τα ευχάριστα αποκαλύφθηκαν κατά το 10ο Ετήσιο Power Women’s Summit της Forbes στη Νέα Υόρκη, όπου η Lively εμφανίστηκε με φουσκωμένη την κοιλίτσα.

Το ντεμπούτο της Blake Lively με φουσκωμένη κοιλίτσα για 4η φορά

Η σταρ του Gossip Girl περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εφαρμοστό long-sleeve mini φόρεμα που αγκάλιαζε την κοιλίτσα της και άφηνε το φούσκωμα να φανεί.

https://www.instagram.com/p/CiiUMy7tUU9

Το HollywoodLife επικοινώνησε με εκπροσώπους της, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα ευχάριστα νέα.

Η Blake Lively έγινε 35 & της ευχόμαστε να παραμείνει αυτό το υπέροχο και τρολ άτομο που είναι

Η σχέση της Blake Lively με τον Ryan Reynolds

Η Blake Lively γνωρίστηκε με τον Ryan Reynolds το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern. Τότε, και οι δύο είχαν σχέση με άλλους ανθρώπους, η μεν Blake ήταν με τον Penn Badgley και ο δε Ryan ήταν παντρεμένος με την Scarlett Johansson. Την ίδια χρονιά, χώρισαν και μερικούς μήνες μετά άρχισαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις.

Τον Οκτώβριο του 2011, η Lively και ο Reynolds άρχισαν να εντοπίζονται σε εξωτερικούς χώρους με τις φήμες περί σχέσης να φουντώνουν. Λίγο μετά, ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε» να κάνουν μαζί διακοπές στο Vancouver.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2012, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Boone Hall Plantation στη South Carolina σε μία μυστική τελετή υπό τη μουσική υπόκρουση μίας παιδικής χορωδίας.

Δύο χρόνια μετά, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2014, η Lively και ο Reynolds υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους, James. Τον Σεπτέμβριο του 2016, απέκτησαν τη δεύτερη κόρη τους, την οποία ονόμασαν Inez. Τον Οκτώβριο του 2019, γεννήθηκε και η τρίτη κορούλα τους, η Betty.