Η Χριστίνα Μπόμπα μάς έδειξε για πρώτη φορά τους κουμπάρους της λίγο πριν τη βάφτιση των διδύμων

Μαρία Ροδίτη
Η Χριστίνα Μπόμπα μάς έδειξε για πρώτη φορά τους κουμπάρους της λίγο πριν τη βάφτιση των διδύμων

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη εν όψει της βάπτισης της Αριάννας και της Φιλίππας. Το ζευγάρι, ωστόσο, βρήκε λίγο χρόνο να το διασκεδάσει με τους νονούς των κοριτσιών του.

Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή για την οικογένεια Μπόμπα-Τανιμανίδη. Η Χριστίνα και ο Σάκης προετοιμάζουν εδώ και καιρό τη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών τους στη Μύκονο και σήμερα ήρθε επιτέλους η ώρα οι μικρές να κάνουν τη βουτιά τους στην κολυμπήθρα.

Πριν, όμως, από αυτό το ευχάριστο γεγονός οι γονείς της Αριάννας και της Φιλίππας αποφάσισαν να το γιορτάσουν με τους κολλητούς τους φίλους και νονούς των παιδιών μια μέρα ακριβώς πριν τη βάπτιση. Και κάπως έτσι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έδειξαν για πρώτη φορά στο Instagram τους κουμπάρους τους μαζί. Γιατί είναι και πολλοί, όπως θα δεις παρακάτω.

Η Χριστίνα Μπόμπα έσπασε την ποντιακή παράδοση και δεν έκανε το χατίρι του πεθερού της

Οι 7 νονοί της Αριάννας και της Φιλίππας

«Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των δύο πρώτων φωτογραφιών που θα δεις στην gallery. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάρουν πιο ευδιάθετοι από ποτέ με τους ενήλικες νονούς των παιδιών τους, δηλαδή τη Μαρίνα Βερνίκου, τον Μίλτο Καμπουρίδη, τον Μάνο Γαβρά και τη Γιολάντα Καλογεροπούλου, γράφοντας στο Insta Story: «Μετρήστε νονούς».

Και λέμε ενήλικες, διότι ανάμεσα στους νονούς της Αριάννας και της Φιλίππας θα είναι και τα 3 παιδιά του ζεύγους Βερνίκου-Καμπουρίδη. Συγκεκριμένα, νονός και στα δύο κοριτσάκια θα είναι ο γιος του ζευγαριού, Γιώργος Καμπουρίδης. Tην Αριάννα θα βαπτίσουν επιπλέον οι Γιολάντα Καλογεροπούλου, Μίλτος Καμπουρίδης και Αννέζια Καμπουρίδη, ενώ τη Φιλίππα οι Μάνος Γαβράς, Μαρίνα Βερνίκου και Ντεμίλια Καμπουρίδη.

https://www.instagram.com/p/CiVisPBqAbx

Η γέννηση των διδύμων και η εξομολόγηση της Χριστίνας για την εξωσωματική

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 23 Ιουνίου 2021 φέρνοντας στον κόσμο δυο υγιέστατα κοριτσάκια. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, όμως, και να κρατά στην αγκαλιά τα μωρά της, η infuencer προσπάθησε πολύ.

Η 34χρονη είχε μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη και είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος. «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: ''ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», είχε πει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Και είχε συμπληρώσει: «Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα νομίζω μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, εμείς είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Τον βάζω ανοιχτή ακρόαση και μου λέει «Χριστίνα». Λέω «τι έγινε γιατρέ, είμαι έγκυος»; Και μου λέει: ''Πιο έγκυος δε γίνεται’’! Να σου πω ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που δύο χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και έλεγε ‘’δεν πειράζει’’, να λυγίζει συναισθηματικά, συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και η χαρά του ξεχείλιζε από παντού», αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα.