Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πάρτι γενεθλίων της αγαπημένης του και ο ξέφρενος χορός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πάρτι γενεθλίων της αγαπημένης του και ο ξέφρενος χορός

Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια της Mariah με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στο Eurobasket 2022, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ελλάδα για στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του. Το βράδυ του Σαββάτου (17/9), η σύντροφός του, Μariah Riddlesprigger γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της, με το ζευγάρι να διασκεδάζει υπό τον ρυθμό της μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Mariah Riddlesprigger γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 στην Καλιφόρνια και ήταν για αρκετά χρόνια στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Μετά την αποφοίτησή της άρχισε να εργάζεται ως «Basketball Operator». Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 30χρονη φέρεται να γνώρισε εκεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και από τότε η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά και επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, με την Μariah να εκφράζει την αγάπη της για τη χώρα μας.

«Το σπουδαιότερο πράγμα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα μέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας του Γιάννη», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της, καταλήγοντας: «Σ’ αγαπώ Ελλάδα».

https://www.instagram.com/p/CfP30u3qnxf

Ο Αντετοκούνμπο υιοθετεί τον «Κανόνα του Μπλε Δελφινιού» και σου δίνει τον τρόπο να το κάνεις κι εσύ

Tα 30 γενέθλια της Mariah και ο ξέφρενος χορός

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο χορεύει μαζί με την αγαπημένη του ένα τραγούδι του Bruno Mars. «Χρόνια πολλά μωρό μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Greek Freak.

H Mariah Riddlesprigger στέλνει το δικό της body positivity μήνυμα

Μιλώντας τον Ιούνιο, στο ΤΜJ4 η Μariah είχε αναφερθεί σε σχόλια που έχει ακούσει στο παρελθόν: «Βλέπεις ανθρώπους που βγαίνουν και λένε, “ω δεν είναι super model”. Έχεις δίκιο, δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω ποτέ, γιατί δεν είμαι αυτό».

«Αναγνώριζα ότι άλλαζα και ότι δεν ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη και πώς αυτό επηρέαζε τις σχέσεις μου, εμένα γενικά. Η οικογένειά μου προσπάθησε να με βοηθήσει, οι φίλοι μου το ίδιο. Αλλά σε κάποιο σημείο, κατάλαβα ότι πρέπει να βοηθήσω εγώ τον εαυτό μου», ανέφερε η 30χρονη.

Λίγους μήνες μετά την γέννηση του δεύτερου γιου της, η Mariah Riddlesprigger πόζαρε μαζί με τα δύο της παιδιά και δημοσίευσε κι ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο μιλούσε για τη σχέση της με το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες.

https://www.instagram.com/p/CZa0w2iOwIt

«Δύο παιδιά κάτω των δύο ετών είναι μία μεγάλη μετάβαση. Το να συντονίζω το πρόγραμμα ενός βρέφους και ενός νηπίου, να εξισορροπω τον ποιοτικό χρόνο και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας είναι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου», σημείωσε η Mariah Riddlesprigger.

«Και ναι, ξέρω πως οι περισσότεροι από εσάς θα πείτε να δείξω επιείκεια στον εαυτό μου, αλλά αυτά τα παιδιά σε συνδυασμό με μια κακή διατροφή, δεν βοηθούν με τα συναισθήματά μου. Στο παρελθόν ήμουν αθλήτρια πρώτης εθνικής που έκανα γυμναστική κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Το να παίρνω βάρος κάποτε ήταν αγώνας, αλλά τώρα το να το χάσω, φαντάζει αδύνατο», ομολόγησε με ειλικρίνια η Mariah Riddlesprigger.

Πηγή κεντρικής: giannis_an34