11 παπαράτσι περιμένουν την Blake Lively να βγει από το σπίτι & εκείνη τους «απαντάει» στο Ιnstagram

Πατούλια Κατερίνα
11 παπαράτσι περιμένουν την Blake Lively να βγει από το σπίτι & εκείνη τους «απαντάει» στο Ιnstagram

Η ηθοποιός αποφάσισε να δημοσιεύσει τις πιο προσωπικές φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της για έναν σκοπό.

Σε περίπτωση που δεν το άκουσες, η 35χρονη ηθοποιός Blake Lively είναι έγκυος για τέταρτη φορά και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της το μωρό της, το φύλο του οποίου δεν γνωρίζουμε αλλά φανταζόμαστε πως θα ήθελε να χαρίσει έναν αδερφούλη στις τρεις κόρες της.

Η Lively εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο συνέδριο Forbes Power Women κι από την ημέρα εκείνη δεκάδες παπαράτσι συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι που διατηρεί με τον Ryan Reynolds για να τραβήξουν μια φωτογραφία της ίδιας και των παιδιών της, της 7χρονης James, της πεντάχρονης Inez και της 2χρονης Betty.

Οι νέες φωτογραφίες

Κι ενώ στη διάρκεια του συνεδρία και την κοινοποίηση της εγκυμοσύνης της η Blake είχε αστειευτεί πως της αρέσει η δημιουργία, είτε πρόκειται να μαγειρέψει κάτι, να φτιάξει μια ιστορία ή μικρά ανθρωπάκια, στο Instagram η Lively επέστρεψε αρκετά αιχμηρή σε σχέση με τους παπαράτσι.

Αφού μοιράστηκε αρκετές προσωπικές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/Cin8-4JpcZw

«11 άνθρωποι έξω από το σπίτι μου, φρικάρετε κι εμένα και τα παιδιά μου, αφήστε μας ήσυχους. Ευχαριστώ όσους κάνουν unfollow λογαριασμούς και μίντια που δείχνουν φωτογραφίες των παιδιών, αυτή είναι η δύναμή μας απέναντί τους».

Πηγή του περιοδικού ανέφερε πως η Blake τόνισε πως θα ήθελε ένα αγοράκι αυτή τη φορά αλλά το σημαντικό είναι πως επιθυμεί ένα υγιές μωρό.

Το ντεμπούτο της Blake Lively με φουσκωμένη κοιλίτσα για 4η φορά

Τα ευχάριστα αποκαλύφθηκαν κατά το 10ο Ετήσιο Power Women’s Summit της Forbes στη Νέα Υόρκη, όπου η Lively εμφανίστηκε με φουσκωμένη την κοιλίτσα.

Η σταρ του Gossip Girl περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εφαρμοστό long-sleeve mini φόρεμα που αγκάλιαζε την κοιλίτσα της και άφηνε το φούσκωμα να φανεί.

Το HollywoodLife επικοινώνησε με εκπροσώπους της, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα ευχάριστα νέα.