Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζουν την 4η επέτειο του γάμου τους με μία αφιέρωση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζουν την 4η επέτειο του γάμου τους με μία αφιέρωση

4 χρόνια πέρασαν από την μαγική στιγμή του γάμου τους και η Υβόννη κάνει μία ιδιαίτερη αφιέρωση στον Αντώνη, στον άντρα της ζωής της. 

Φέτος το καλοκαίρι συμπλήρωσαν 12 χρόνια από το πρώτο καλοκαίρι που συναντήθηκαν στην Μύκονο και έσμιξαν τις ζωές τους για πάντα. Αλλά η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο, γιατί θυμούνται την μαγική εκείνη βραδιά του γάμου τους, ακριβώς σαν σήμερα, 4 χρόνια πριν.

https://www.instagram.com/p/CdTeGPYDVBj

Όλα για εσένα

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2018 ο μέχρι τότε ορκισμένος εργένης Αντώνης Ρέμος παντρεύεται την Υβόννη, σε μία πραγματικά παραμυθένια τελετή που έγινε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά (που ήταν και ένας από τους κουμπάρους) στη Βαρυπόμπη. Εκείνη την ημέρα δεν θα την ξεχάσουν ποτέ. Ειδικά εκείνη τη στιγμή, που ο Αντώνης μαζί με την γυναίκα του και την μικρή τους κόρη Ελένη που ήταν και παρανυφάκι, να πηγαίνουν με την βάρκα μέσα από το μικρό ποτάμι του κτήματος, για να συναντήσουν τους καλεσμένους τους. Σε αυτό τον γάμο πήγαν όλοι. Από γνωστούς καλλιτέχνες και συναδέλφους του Αντώνη Ρέμου, μέχρι εκπροσώπους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Σήμερα η Υβόννη δεν ήθελε να πει πολλά. Πως να περιγράψεις τόσα συναισθήματα και τόσες αναμνήσεις εκείνης της ημέρας; Ανήρτησε όμως στο προσωπικό της προφίλ μία ασπρόμαυρη φωτογραφία γεμάτη φως. Από την στιγμή της δεξίωσης με τον Αντώνη να την κρατά τρυφερά στο χέρι και γράφοντας τον αριθμό 4 με τρείς τελείες για να δώσει το νόημα της συνέχειας.

yvonniremos_epeteios.jpg

Λίγο αργότερα με χιουμοριστική διάθεση έκανε και δεύτερη ανάρτηση περιγράφοντας πως νιώθει ως μία ευτυχισμένη σύζυγός σε μία ευτυχισμένη ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cih0zCLDtCl

Μία πολύ ιδιαίτερη αφιέρωση είχε κάνει το καλοκαίρι για τα γενέθλια του Αντώνη. Και εκεί μας θύμησε τους δύο πιο σημαντικούς λόγους που τον αγαπά και τον θαυμάζει. Όχι μόνο ως σύζυγο, αλλά και ως πατέρα της κόρης τους Ελένης. «Χρόνια πολλά μοναδικέ μου». Και με δεύτερη φωτογραφία απευθυνόταν στην κόρη της: «Και χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μπαμπά του κόσμου. Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου».

remos_genethlia.jpg

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο

Το τι σήμαινε για εκείνη ο Αντώνης από την στιγμή που αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους και να κάνουν τον γάμο τους το είχε πει και σε μία παλαιότερη συνέντευξή της. Για την στήριξη που της έδωσε και στα επαγγελματικά της σχέδια: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό ο άντρας μου να είναι υπερήφανος για μένα, όχι μόνο ως άνθρωπο, ως μητέρα, ως νοικοκυρά, αλλά και ως επαγγελματία».

https://www.instagram.com/p/CYzwAuBjb2o

Ο Αντώνης Ρέμος έχει ανταποδώσει πολλές φορές στα δικά της λόγια και την δική της στήριξη αυτή τη φορά στη δουλειά του, αλλά και την αδυναμία που έχει στην κόρη τους Ελένη που γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου πριν 8 χρόνια: «Η Ελενίτσα δεν με κάνει ό,τι θέλει, αλλά σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη αγάπη και μια τεράστια ανησυχία και ευθύνη κιόλας. Μεγαλώνει πολύ όμορφα. Εμείς είμαστε τα αφεντικά αλλά οι γυναίκες αποφασίζουν. Ευχαριστώ την Υβόννη, που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα που έχω χαθεί λίγο από το σπίτι».

https://www.instagram.com/p/CZ9s1Y5NbEz

Το ζευγάρι θα γιορτάσει μελωδικά την σημερινή επέτειο, μετά από την συναυλία που δίνει σήμερα