Το «ευχαριστώ» της Ρεγγίνας Μακέδου και οι όμορφες στιγμές στη ζωή της μετά από καιρό

Μαρία Ροδίτη
Το «ευχαριστώ» της Ρεγγίνας Μακέδου και οι όμορφες στιγμές στη ζωή της μετά από καιρό

Η Ρεγγίνα Μακέδου χαμογελά ξανά και μοιράζεται όλα όσα νιώθει με τους followers της.

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μια μαχήτρια της ζωής δίχως αμφιβολία. Βλέπεις, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με λευχαιμία δεν το έβαλε στιγμή κάτω. Πόνεσε, πέρασε δύσκολα αλλά διατήρησε την αισιοδοξία και το χαμόγελό της. Και έτσι προχωρά μέχρι σήμερα δίνοντας δύναμη και σε άλλους ανθρώπους που βιώνουν την ίδια κατάσταση.

Αυτό το διάστημα η 37χρονη Ρεγγίνα φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση, δείχνει χαρούμενη και ευδιάθετη, περνώντας καλά και ξεκινώντας την κάθε μέρα με όρεξη και χαρά. Πριν 2 μέρες, μάλιστα, η γυμνάστρια έσπευσε να πει δημόσια το «ευχαριστώ» της στον άνθρωπο που την κράτησε στη ζωή με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δότη μυελού των οστών.

Στις δύσκολες στιγμές η Ρεγγίνα Μακέδου ακουμπάει στον ώμο της μαμάς της

Το «ευχαριστώ» της Ρεγγίνας Μακέδου και η προτροπή της προς όλους

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα δότη μυελού των οστών, μια μέρα πολύ σημαντική για τη Ρεγγίνα Μακέδου, που πολύ γρήγορα βρήκε τον σωτήρα της και τον άνθρωπο που της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Γι’ αυτό άλλωστε με ένα βίντεο στο Instagram είπε το δικό της «ευχαριστώ» και προέτρεψε τον κόσμο να γίνει δότης και να κάνει σε έναν άνθρωπο ένα τόσο μεγάλο καλό.

https://www.instagram.com/p/Cimdyefg76y

«Μεγάλη μέρα για εμένα αφού κάθε μέρα ευχαριστώ τον άνθρωπο που με κράτησε στη ζωή!!!! Παγκόσμια μέρα του δότη μυελού των οστών… Είναι αδιανόητο να ξέρεις πως κάποιος άγνωστος σου έσωσε τη ζωή, σου χάρισε ζωή!!! Όσο περισσότεροι δότες τόσες περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί το συμβατό δείγμα για έναν από εμάς… εγώ στάθηκα τυχερή και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό και για τον δότη μου, κάποιοι όμως περιμένουν… Γίνε δότης μυελού των οστών σήμερα!!!! @oramaelpidas στη ΔΕΘ και στο πάρκο Φλοίσβου. Περιμένω τα δυο χρόνια να σε γνωρίσω».

Οι όμορφες στιγμές μετά από καιρό

Τους προηγούμενους μήνες η Ρεγγίνα Μακέδου αναγκάστηκε να νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο και να ακολουθήσει θεραπεία. Μετέπειτα, παρέμεινε για αρκετό καιρό σπίτι της και τώρα- επιτέλους- έχει την ευκαιρία να βγει.

Η 37χρονη, που είχε συμμετάσχει και στο Dancing With The Stars, ταξίδεψε μέχρι την Καβάλα- τον τόπο καταγωγής της- και μοιράστηκε πλάνα σε Insta Stories με τους followers της. «Είσαι πάντα η πιο όμορφη», έγραψε αναφερόμενη στην πόλη της, ενώ φωτογράφισε και το κατοικίδιό της, το οποίο δυσκολεύτηκε να αποχωριστεί.