Αντί να δίνουν δύναμη στη Ρεγγίνα Μακέδου δίνει εκείνη στους followers της μέσα από το νοσοκομείο

Αντί να δίνουν δύναμη στη Ρεγγίνα Μακέδου δίνει εκείνη στους followers της μέσα από το νοσοκομείο

Η Ρεγγίνα Μακέδου βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών της υγείας της, αλλά δεν το βάζει με τίποτα κάτω.

Δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και συγκεκριμένα με τη λευχαιμία, όμως η Ρεγγίνα Μακέδου δείχνει καθημερινά ότι τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να τη «ρίξει». Το κορίτσι που γνωρίσαμε από το Dancing With The Stars, ακόμα και μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου, δεν χάνει το χαμόγελό του. Παλεύει για τη ζωή της με αισιοδοξία και θετική διάθεση.

Και για ακόμη μια φορά αυτό έκανε σήμερα ενημερώνοντας τους followers της μέσα από Insta Story για την κατάσταση της υγείας της σε μια προσπάθεια να τους καθησυχάσει μετά από απουσία αρκετών ημερών από τα social media.

Να ζήσεις Ρεγγίνα Μακέδου και χρόνια πολλά -7 empowering posts σου που αποθηκεύσαμε στο κινητό μας

Το νέο μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου από το νοσοκομείο

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου και με το χαμόγελο να διακρίνεται κάτω από τη μάσκα της, η Ρεγγίνα Μακέδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την εξέλιξη της υγείας της.

makedou.jpg

«Να μην ανησυχείτε. Είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Νιώθω, όμως, πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους. Χρειάζεται χρόνος», έγραψε η 37χρονη σε Insta Story.

«Θέλω να είμαι χαρούμενη στη ζωή μου»

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίσαμε μέσα από το DWTS τη Ρεγγίνα Μακέδου καταλάβαμε πως είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος, που βλέπει με αισιοδοξία τη ζωή και την ενδιαφέρει μόνο να είναι χαρούμενη. Και αυτό ακριβώς είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου τον Νοέμβριο του 2021.

https://www.instagram.com/p/Cd5CjNyMLVm

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, ήμουν σίγουρη πως θα πεθάνω και έπρεπε να πάρω απόφαση στο πώς θα γίνει. Δεν ήθελα να πεθάνω ξαπλωμένη, αυτό ήταν το μόνο σίγουρο. Είπα στον εαυτό μου ότι αν μου απομένουν από μια μέρα έως έξι μήνες ζωής, θα το κάνω όπως θέλω εγώ», είχε πει η Ρεγγίνα Μακέδου.

Αναφερόμενη στην προσωπική τους ζωή, η Ρεγγίνα δήλωσε: «Θέλω να είμαι χαρούμενη στη ζωή μου. Οτιδήποτε πάει να μου κλέψει αυτό το χαμόγελό μου, άμεσα το αποβάλλω. Όποιος άντρας θα αποφασίσει να είναι δίπλα μου, θα πρέπει να τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του και ότι είναι εδώ μαζί μου για τη σχέση. Αλλιώς δεν θα χάσω καθόλου τον χρόνο μου, γιατί έχω καταλάβει πόσο πολύτιμος είναι».