«Χαμογέλα και ζήσε» λέει η Ρεγγίνα Μακέδου και απαντά στα άκομψα σχόλια

Μαρία Ροδίτη
«Χαμογέλα και ζήσε» λέει η Ρεγγίνα Μακέδου και απαντά στα άκομψα σχόλια

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια», γράφει η Ρεγγίνα Μακέδου στο Instagram και προτρέπει τους followers της να βάζουν νέους στόχους κάθε μέρα.

Μπορεί να δίνει καθημερινά τη δική της μάχη με τη λευχαιμία και να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, όμως δεν χάνει στιγμή τη δύναμη και το χαμόγελό της. Η Ρεγγίνα Μακέδου, το δυνατό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing With The Stars, «παλεύει» για τη ζωή της και προσπαθεί να επικοινωνεί με τους followers της μέσα από τα social media τόσο για να τους ενημερώνει για την υγεία της, όσο και για να δίνει δύναμη σε όσους περνούν τα ίδια.

Αυτήν τη φορά η Ρεγγίνα έβγαλε μερικά Insta Stories από το νοσοκομείο – όπου και βρέθηκε για τη 10η φωτοθεραπεία της – και μίλησε γλυκά, όπως πάντα, για τα άκομψα σχόλια για την απώλεια κιλών της. Με post, όμως, έδωσε το «σύνθημα» σε όλους να ζουν την κάθε στιγμή και να χαμογελούν όσο περισσότερο μπορούν.

Ρεγγίνα Μακέδου στο Queen.gr: Χόρεψα 155 μέρες με τη λευχαιμία αλλά είμαι ακόμη warrior όχι survivor

«Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες»

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισαΈχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δεν μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, κάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17», έγραψε αρχικά σε Insta Story η Ρεγγίνα Μακέδου.

kila_makedou.jpg

Και συνέχισε μιλώντας για τη διαδικασία της αποκατάστασης: «Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης, όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω, και κλαίω, και φοβάμαι, και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα!!! Κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ».

kila_makedou2.jpg

Η Ρεγγίνα Μακέδου ολοκλήρωσε λέγοντας: «Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να' μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα».

kila_makedou1.jpg

Το γεμάτο αισιοδοξία μήνυμα της Δευτέρας

Μπορεί η Ρεγγίνα Μακέδου να ανεβαίνει μια μεγάλη ανηφόρα, όμως θα βγει νικήτρια! Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η καλή διάθεση και η αισιοδοξία είναι το παν στην αντιμετώπιση κάθε είδους δυσκολίας. Και αυτό το πιστεύει ακράδαντα η ίδια και το αποκαλύπτει με την τελευταία της φωτογραφία στο Instagram.

post_makedou_kila.jpg

«Μια όμορφη πολύχρωμη καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας!!! Η Δευτέρα δεν είναι η μέρα γκρίνιας είναι η μέρα μιας νέας αρχής έτσι να το βλέπετε… νέα μέρα… νέα βδομάδα …. Νέοι στόχοι … ίσως διακοπές… κάτι νέο όμως ξυπνά λοιπόν χαμογελα και ζήσε ❤️», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου τη Δευτέρα (8/8) στο Instagram φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με στα χρώματα του ουράνιου τόξου.