Στις δύσκολες στιγμές η Ρεγγίνα Μακέδου ακουμπάει στον ώμο της μαμάς της

Στις δύσκολες στιγμές η Ρεγγίνα Μακέδου ακουμπάει στον ώμο της μαμάς της

Η Ρεγγίνα Μακέδου σε ένα Q&A για την απώλεια κιλών, τη στήριξη της μαμάς της και τη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι το θαρραλέο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing With The Stars και όλοι αγαπήσαμε. Για τη δύναμή της, την πίστη της, τον αγώνα της να γίνει καλά και να ξεπεράσει τη λευχαιμία. Η 37χρονη γυμνάστρια αυτήν την περίοδο- μετά από έναν κύκλο θεραπειών και τη μεταμόσχευση- βρίσκεται στο σπίτι της όπου και ξεκουράζεται, οπότε… βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τους followers της.

Σε ένα αποκαλυπτικό Q&A που έκανε, λοιπόν, η Ρεγγίνα μίλησε για την ψυχολογία της αυτό το διάστημα, για την απώλεια κιλών λόγω της νόσου αλλά και για το μεγάλο της στήριγμα σε όλη αυτήν την περιπέτεια, που δεν είναι άλλη από τη μαμά της.

«Χαμογέλα και ζήσε» λέει η Ρεγγίνα Μακέδου και απαντά στα άκομψα σχόλια

Η ψυχολογία της και το μεγάλο στήριγμά της

Ακόλουθος της Ρεγγίνας Μακέδου τη ρώτησε πώς είναι η ψυχολογία της αυτό το διάστημα με την 37χρονη να απαντά ειλικρινά: «Δεν θα πω ψέματα, υπάρχουν στιγμές που πέφτω και όλα μου φαίνονται κάπως. Κλαίω αλλά οι γύρω μου δεν με αφήνουν για πολύ. Δεν μπορώ να’ μαι όλη μέρα με χαμόγελο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με τη μαμά στο σπίτι γελάμε πολύ».

Σε άλλη ερώτηση follower γιατί δεν τη βλέπουμε συχνά, η γυμνάστρια απάντησε: «Δεν με βλέπετε συχνά, γιατί η αποθεραπεία είναι ένα δύσκολο κομμάτι της μεταμόσχευσης και ρίχνω όλη μου την ενέργεια εκεί. Εύχομαι και προσεύχομαι να είμαι όσο πάω και καλύτερα».

Η εξομολόγηση για την απώλεια κιλών

Η Ρεγγίνα Μακέδου δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για ακόμη μια φορά και για την απώλεια κιλών που είχε λόγω της λευχαιμίας και των θεραπειών που ακολούθησε: «Δύσκολο κομμάτι, έχασα 18 κιλά (κάποια, έπρεπε μεταξύ μας). Τόσα χρόνια έχτιζα, έφυγε όλο, χέρια-πόδια μυικότητα 0. Αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω. Βέβαια, όλα θα επανέλθουν με τη διακοπή των φαρμάκων και με δουλειά από εμένα».

Σε παλαιότερη ανάρτησή της η 37χρονη μαχήτρια της ζωής είχε αναφέρει για τα κιλά της: «Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισαΈχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δεν μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, κάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17».