Η κόρη της Courteney Cox είναι πια 18 και δε μοιάζει καθόλου με τη «Monica»

Η κόρη της Courteney Cox είναι πια 18 και δε μοιάζει καθόλου με τη «Monica»

Η κόρη της Courteney Cox και του David Arquette ποζάρει με σέξι διάθεση.

Όταν οι αγαπημένοι σου celebrities μεγαλώνουν και αποκτούν παιδιά, όπως και να το κάνεις, είναι μία ιδιαίτερη περίσταση. Θες αλλαγή εποχής; Θες ότι αναρωτιέσαι αν το παιδάκι του θα του μοιάσει; Υπάρχει τέλος πάντων ένα ενδιαφέρον.

Η κόρη της Courteney Cox και του David Arquette

Πάρε, για παράδειγμα, την Courteney Cox. Η ηθοποιός απέκτησε μία κόρη με τον David Arquette, η οποία είναι πλέον 18 ετών και είναι και μία κούκλα.

Η Coco Arquette μετράει στον λογαριασμό της στο Instagram πάνω από 310 χιλιάδες ακόλουθους, όμως, δεν ποστάρει συχνά φωτογραφίες. Πρόσφατα, ωστόσο, έκανε μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει με διαφορετικό τρόπο αλλά σε μία πολύ σέξι λογική, συγκεντρώνοντας 69.000 likes μέσα σε μία μέρα.

https://www.instagram.com/p/CiqNIDBJcXw

Η σχέση της Courteney Cox με τον David Arquette

Η Cox γνωρίστηκε με τον Arquette σε ένα pre-party της ταινίας Scream (1996).

«Ήμουν λίγο αλαζόνας και η Courteney είπε ‘Ά σ’ έχω ακούσει’ και απλά συνεχίσαμε να φλερτάρουμε για λίγο. Είναι τόσο υπέροχη και έχει πολύ χιούμορ», είπε ο Arquette το 2009.

Τον Σεπτέμβριο του 1998, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και στις 12 Ιουνίου του 1999, η Cox και ο Arquette παντρεύτηκαν στο Grace Cathedral στο San Francisco.

Τον Ιανουάριο του 2004, ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε πως η Cox και ο Arquette περίμεναν το πρώτο τους παιδί, το οποίο και καλωσόρισαν στον κόσμο στις 13 Ιουνίου του 2004.

Το 2010 ήταν μία δύσκολη χρονιά για το ζευγάρι, το οποίο άρχισε να πηγαίνει σε σύμβουλο γάμου για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχε. Καθώς δεν τα κατάφερε, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, η Cox και ο Arquette πήραν την απόφαση να χωρίσουν προσωρινά.

«Ο λόγος για τον χωρισμό είναι ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τους εαυτούς μας και τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε να έχει ένας σύντροφος και για τον γάμο μας. Παραμένουμε κολλητοί και υπεύθυνοι γονείς για την κόρη μας και ακόμη αγαπάμε βαθιά ο ένας τον άλλον», είπαν τότε ανάμεσα στα άλλα.

Τον Ιανουάριο του 2011, ο Arquette μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης και έναν χρόνο μετά κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου.

Το 2022, το ζευγάρι έπαιξε ξανά μαζί στο Scream 5 και ο Arquette αποκάλεσε την εμπειρία «καθαρτική».

Η Jennifer Aniston αγόρασε σπίτι δίπλα στη Meghan Markle και τον Harry και προβλέπουμε εντάσεις