Η Jennifer Aniston αγόρασε σπίτι δίπλα στη Meghan Markle και τον Harry και προβλέπουμε εντάσεις

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Aniston αγόρασε σπίτι δίπλα στη Meghan Markle και τον Harry και προβλέπουμε εντάσεις

Τα νέα θέλουν την Jennifer Aniston να γίνεται γειτόνισσα με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που σίγουρα δεν θυμάσαι.

Αν νομίζεις πως η Kate Middleton είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος για την Meghan Markle, κάνεις μεγάλο λάθος. Στην επιστροφή της στο σπίτι της στο Montecito της Καλιφόρνια, η 41χρονη Markle, θα έχει να αντιμετωπίσει μια έκπληξη, τη νέα της γειτόνισσα Jennifer Aniston.

Η αγροικία στο Montecito

Βλέπεις η Jen αποφάσισε να αγοράσει το σπίτι της Oprah Winfrey που βρίσκεται δίπλα ακριβώς σε εκείνο των Sussexes έναντι 14.8 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αγροικία με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες την οποία η Oprah αγόρασε το 2021 για 10.5 εκατομμύρια δολάρια ήταν κομμάτι δύο ακόμα μικρότερων αγροικιών, τις οποίες η Winfrey Πούλησε στον Bob Greene.

Η αγορά ακινήτων αποτελεί αγαπημένη συνήθεια της Aniston η οποία είχε εξομολογηθεί το 2018 στο περιοδικό Architectural Digest πως αν δεν είχε ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, θα είχε γίνει διακοσμήτρια σπιτιών.

Το Montecito είναι μέρος που αγαπούν οι celebrities με διάσημους γείτονες εκεί, την Ellen Degeneres, την Gwyneth Paltrow αλλά και την Ariana Grande. Το αγροτόσπιτο με αισθητικής Τοσκάνης, χτίστηκε το 1998 και πουλήθηκε στο ζεύγος Shuman το 1999, το οποίο έκανε ανακαίνιση. Μιλάμε για ένα απίθανο σπίτι με θέα προς τον ωκεανό που έχει αυτόνομο σπίτι για τους προσκεκλημένους και γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει 15 αυτοκίνητα.

Γιατί όμως η έλευση της Aniston να δυσαρεστήσει την Markle;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sunday Mirror του 2008, ο 24χρονος τότε πρίγκιπας Harry υπήρξε ερωτευμένος με την Jen, ειδικά μετά από εκείνο το iconic εξώφυλλο στο περιοδικό GQ το 2009. Κι ενώ ο Harry κυνήγησε την Aniston, εκείνη απέφυγε ένα ραντεβού μαζί του εξαιτίας της διαφοράς 16 ετών που είχαν μεταξύ τους.

Όλα αυτά τα έγραψε στο βιβλίο του για την Jen ο συγγραφέας Ian Halperin, ο οποίος εξήγησε πως ο πρίγκιπας και βρήκε και έστειλε μέχρι και sms στην ηθοποιό, η οποία ήταν αγαπημένη και της μητέρας του Diana.