H Shakira βγήκε βόλτα με τον γιο της και δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Shakira βγήκε βόλτα με τον γιο της και δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο

Η Λατίνα σταρ βίωσε ένα απρόσμενο περιστατικό κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε πάρκο της Βαρκελώνης.

Ένα ανέμελο καλοκαίρι προσπαθεί να περάσει η Shakira, έχοντας στο πλευρό της τους 2 γιους που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Gerard Pique. Η εκρηκτική performer βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Βαρκελώνη για να χαλαρώσει και να απολαύσει τα αξιοθέατα της Ισπανικής πρωτεύουσας. Δυστυχώς ένα απρόσμενο γεγονός ήρθε για να ταράξει την ηρεμία της και να την αναστατώσει.

Το ατύχημα της Shakira

Η 45χρονη σταρ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου αναφέρει ότι έπεσε θύμα επίθεσης από ζευγάρι αγριόχοιρων, ενώ περπατούσε σε ένα πάρκο στη Βαρκελώνη με τον 8χρονο γιο της. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια τόνισε ότι τα ζώα της επιτέθηκαν, πριν αρπάξουν την τσάντα της και χαθούν στο δάσος.

Η μαμά της Shakira ήταν ξεκάθαρη και θέλει η κόρη της να τα ξαναβρεί με τον Pique

Η 45χρονη είναι το τελευταίο θύμα των ολοένα και πιο επιθετικών γουρουνιών που εισέβαλαν στην πρωτεύουσα της Καταλονίας τα τελευταία χρόνια και προστίθεται στη λίστα των ανυποψίαστων που έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά.

Η νέα σχέση του Pique

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής έχει νέα σύντροφο και μάλιστα 22 χρόνια νεότερη από τη τραγουδίστρια.

Η γυναίκα που φέρεται να πήρε τη θέση της Shakira στην καρδιά του ποδοσφαιριστή είναι η 23χρονη Κλάρα Κία Μάρτι η οποία εργάζεται για τον 35χρονο αστέρα των γηπέδων από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός του με τη Λατίνα σταρ, τον περασμένο Ιούνιο.

Άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον ανέφερε στην The Sun: «Ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα είναι μαζί μήνες. Κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους αλλά αυτοί που είναι γύρω τους ξέρουν τι συμβαίνει».

«Τον βοηθούν να κρατήσει τη σχέση του διακριτική και έχουν εξαφανίσει την Κλάρα από τους λογαριασμούς τους στα social media έτσι ώστε να μη μπορεί κανείς να έχει φωτογραφίες της. Αυτό από μόνο του κάνει τους φίλους του να σκεφτούν ότι βλέπει τα πράγματα μαζί της σοβαρά», συμπλήρωσε η πηγή.

Η ανακοίνωση Shakira-Pique για τον χωρισμό τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν είναι πια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CZ-p2jMMASu

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com