«Όσοι έχετε πονέσει περάστε στο GNTM 5»: Το Twitter καίει τους κριτές και πρώην παίκτη του Survivor

«Όσοι έχετε πονέσει περάστε στο GNTM 5»: Το Twitter καίει τους κριτές και πρώην παίκτη του Survivor

Μια πρώην του Βασάλου, μια γυναίκα που είχε δύο και τρία πρακτορεία να την εκπροσωπούν και μια μητέρα με κόρη κύλησε το δεύτερο επεισόδιο του GNTM 5.

Στο GNTM 5 τα πράγματα άλλαξαν κι αυτό το καταλάβαμε από τα πρώτα δύο επεισόδια των auditions που προβλήθηκαν στο Star.

Τα συμπεράσματα που έχουν βγει από τον νέο κύκλο του GNTM είναι πολλά σύμφωνα με το Twitter που για ένα ακόμα βράδυ έκανε σπαρταριστά σχόλια που το χτεσινό βράδυ ξεπέρασαν τις 14 χιλιάδες.

https://www.instagram.com/p/CivkcIXqdQk

One woman show

Η Βίκυ Καγιά όχι μόνο επέστρεψε στην κριτική επιτροπή του GNTM, είναι η κριτική επιτροπή και αν δεν πει το «ναι» η Βίκυ για να δώσει τον παλμό στους υπόλοιπους τρεις κριτές, κανείς δεν περνάει στην επόμενη φάση. Από την επιτροπή σώζεται σίγουρα ο Γιώργος Καράβας, ο μόνος ουσιαστικά παλιός πια στο GNTM που σήκωσε ανάστημα και χτες έδωσε και τη δική του wild card στην 18χρονη Αθηνά.

Με άρωμα Survivor και Βασάλου η Μαρί Ρόουζ:

Σε κάθε κύκλο του GNTM όλο και κάποια παίκτρια εμφανίζεται με παρελθόν από ριάλιτι. Αυτή τη φορά, η 40χρονη Μαρί Ρόουζ με την επιδερμίδα εικοσάχρονης εμφανίστηκε στο ριάλιτι μοντέλων και φυσικά το Twitter εντόπισε την πρώτη του γνωριμία με την παίκτρια που πήρε το ναι των κριτών για την επόμενη φάση.

Βλέπεις την Μαρί Ρόουζ την είχαμε δει στο Survivor του 2017, όχι σαν παίκτρια αλλά σαν κορίτσι του Κωνσταντίνου Βασάλου, η οποία και είχε στείλει μήνυμα στον τότε Μαχητή ο οποίος χαμόγελασε αμήχανα και αρκέστηκε να πει «Να είσαι καλά Μαρί».

Στο μακρινό πια 2017, η Μαρί Ρόουζ είχε απειληθεί με μηνύσεις, είχε κάνει τον δικό της σαματά στο Facebook αποκαλύπτωντας ιδιωτικές συνομιλίες και στο GNTM αρκέστηκε να πει ότι δεν μπόρεσε να κυνηγήσει νωρίτερα το όνειρο του μόντελινγκ γιατί είχε έναν δύσκολο χωρισμό και έπρεπε να αποχωρήσει από το μπόντι μπίλντινγκ και να χάσει 30 περίπου κιλά.

Κάπου εκεί ήρθαν και τα ανάλογα σχόλια από το Twitter. . .

Πάντως, μετά τη μητέρα και την κόρη που πήραν το ναι για το GNTM και μετά τις auditions γεμάτες πόνο, πίκρα και στεναχώρια - αύριο περιμένουμε και audition με άρωμα πολέμου στην Ουκρανία- το κοινό έχει καταλάβει πως φέτος στο GNTM θα μπουν όσοι έχουν δράμα, μπόλικο οικογενειακό δράμα.