Η Ελίνα Μπόμπα έκανε την εμφάνιση που ζηλέψαμε στην βάπτιση των ανιψιών της

Η Ελίνα Μπόμπα έκανε την εμφάνιση που ζηλέψαμε στην βάπτιση των ανιψιών της

Το εντυπωσιακό maxi φόρεμα που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε και ο ξέφρενος χορός των καλεσμένων.

Μια από τις πιο ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βίωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (17/09) ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι βάπτισε τις δίδυμες κορούλες του στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στη Μύκονο έχοντας 7 νονούς και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους. Οι νεοφώτιστες (Αριάνα και Φιλίππα) φόρεσαν ασορτί custom-made φόρεμα με τη μαμά τους και έδειχναν πιο χαρούμενες από ποτέ.

Το παρών στην βάπτιση έδωσαν οι: Γιώργος Μαυρίδης με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Μάκης Τσέλιος, ο Ηλίας Μπόγδανος με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και αρκετοί στενοί φίλοι των ευτυχισμένων γονιών. Η Χριστίνα Μπόμπα και οι κορούλες της φόρεσαν matching δημιουργία της Celia Kritharioti με κεντημένα λουλούδια, κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα.

Η υπέροχη εμφάνιση της Ελίνας Μπόμπα

Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες. Η 29χρονη επέλεξε ένα ροζ-σιελ maxi φόρεμα της Celia Kritharioti με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και στενή ζώνη, το οποίο αναδείκνυε πλήρως το καλλίγραμμο κορμί της. Η ευτυχισμένη θεία δεν σταμάτησε να χαμογελά και διασκέδασε με την ψυχή της στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε μετά την βάπτιση, δημοσιεύοντας φυσικά αρκετά Instagram-stories.

Η Χριστίνα Μπόμπα & ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους με ένα αδημοσίευτο βίντεο

Ελίνα και Χριστίνα Μπόμπα είναι #sistergoals

mpompa1.jpg

Οι δύο αδερφές μοιάζουν τόσο πολύ εμφανισιακά σαν να είναι δίδυμες. Έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση αφού στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη στα καλά αλλά και στα δύσκολα. Η Ελίνα ζει στο Λονδίνο, ενώ τα καλοκαίρια επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της όπου περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της.

«Σ’ αγαπάω απεριόριστα! Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα και για όλα τα γενναία σου βήματα», είχε γράψει παλαιότερα η Χριστίνα Μπόμπα για την μικρή της αδερφή.

Η βάπτιση των διδύμων Τανιμανίδη

Νονοί τη μικρής Φιλίππας είναι ο Μάνος Γαβράς, η Μαρίνα Βερνίκου, η κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και ο γιος της, Γιώργος Καμπουρίδης, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

vaptisi1.jpg

Μετά την βάπτιση ακολούθησε πάρτι στην περιοχή της Αγίας Άννας, όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Όλοι έδειχναν άκρως ευδιάθετοι και δεν δίστασαν να χορέψουν τον Ζορμπά. Το χαρούμενο στιγμιότυπο απαθανάτισε η αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα Μπόμπα μαζί με τη νονά Γιολάντα Καλογεροπούλου και δημοσίευσαν αργότερα το video σε Instagram-story.

Πηγή κεντρικής: elinampo